سال انتشار: 1397
محل انتشار: پژوهش و فناوری محیط زیست، دوره: 3، شماره: 5
کد COI مقاله: JR_JERT-3-5_005
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 103
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تعیین الگوی مکان یابی نیروگاه زباله سوز شهری
چکیده مقاله:
امروزه خطرات محیط زیستی ناشی از عدم مدیریت صحیح پسامد یکی از مشکلات اساسی کشور است. از این رو نیاز به توسعه ی سیستم مدیریت پسماند و ورود تکنولوژی های جدید و پیشرفته ضروری است. دفع پسماند به روش سوزاندن از روش های موثر در امر امحاء پسماند است. به کارگیری زباله سوزها برخلاف روش دفن به مراقبت های طولانی مدت پس از عملیات دفع نیاز ندارد و همواه امکان استحصال انرژی از آن مورد توجه است. از معایب اصلی این روش انتشار آلاینده های هوا از دودکش زباله سوزها و مدیریت زایدات باقی مانده نظیر خاکستر است. بنابراین انتخاب یک مکان مناسب برای احداث نیروگاه زباله سوز شهری، با شناسایی و درنظر گرفتن عوامل درگیر و موثر همانند فاکتورهای محیط زیستی، اقتصادی و اجتماعی به بهره مندی بیشتر از مزایای آن، کاهش هزینه ها و رفع نارضایتی جامعه می انجامد. در این مقاله با استفاده از مطالعات کتابخانه ایف جستجوی دستورالعمل های معتبر جهانی و مقالات مرتبط در پایگاه های اطلاعاتی به معرفی و مقایسه ی معیارهای ذکر شده برای مکان یابی نیروگاه زباله سوز شهری به عنوان یکی از مهمترین گام های طرح ریزی یک مجموعه جامع مدیریت پسماند پرداخته شده است.
کلیدواژه ها:
مديريت پسماند شهري، نيروگاه زباله سوز، مكان يابي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1005109/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فیضی، صدف و عالی پور، مهدی،1397،تعیین الگوی مکان یابی نیروگاه زباله سوز شهری،،،،،https://civilica.com/doc/1005109
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، فیضی، صدف؛ مهدی عالی پور)
برای بار دوم به بعد: (1397، فیضی؛ عالی پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.