مقالات کنفرانسهای داخلی
- چگونه می توان مطالعات اقلیمی شهری و جهانی را با شهرسازی و معماری همراه کرد؟ ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی یافته های پژوهشی در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی (1402)
- نظرسنجی و جمع بندی جامع در خصوص راهکارهای امنیتی اخیر در اینترنت اشیا ارائه شده در هفدهمین کنفرانس علوم و مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات (1401)
- استفاده کار آمد از پهپادها در مدیریت بحران ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی بهداشت، بحران و ایمنی (1400)
- کاهش زمان رسیدن آتش نشانی به محل حادثه با استفاده از منطق فازی و داده های آماری (مطالعه موردی: شهر شیراز) ارائه شده در بیست و هفتمین کنفرانس بین المللی کامپیوتر انجمن کامپیوتر ایران (1400)
- اطفاء حریق در بافت تاریخی، فرهنگی شیراز ارائه شده در پنجمین همایش و نمایشگاه محیط زیست و بحران های پیش رو (1397)