تاثیر غلظت دوکندکننده رشد بر کنترل ارتفاع ساقه و سایر خصوصیات رویشی کلم زینتی
محل انتشار: ششمین کنگره علوم باغبانی ایران
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,142
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
BAGHBANI06_179
تاریخ نمایه سازی: 26 مرداد 1389
چکیده مقاله:
کلم زینتی گیاهی دو ساله از خانواده کلم می باشد. ارزش این گیاه به خاطر برگ های تزئینی و همچنین مقاومت آن به سرما است که کاشت آن را در مناطق و فصول سرد و در فضای باز میسر می سازد. در ایران به علت قیمت بالا و همچنین عدم دسترسی به بذرهای نسل اول (F1) که خالص هستند, اغلب از بذرهای نسل دوم به بعد که خلوص کافی نداشته و دچار تفرق صفات شده اند جهت کاشت استفاده می شود. بوته های حاصل از این بذرها ساقه هایی طویل تولید کرده و برگ هایشان از هم فاصله می گیرد و در کل ظاهر گیاه نازیبا می شود. بنابراین سعی می شود که به نحوی ارتفاع گیاه کنترل گردد. یکی از روشهای جلوگیری از طویل شدن ساقه استفاده از کندکننده های رشد نظیر پاکلوبوترازول(PBZ) از گروه تریازول ها و سایکوسل (CCC) از گروه انیم ها می باشد.(آرتکا,1996). از این رو به منظور تعیین تاثیر غلظت این دو ماده بر ارتفاع ساقه کلم زینتی و سایر خصوصیات رویشی این گیاه پژوهش زیر صورت گرفت.
نویسندگان
پروانه صیادامین
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی اصفهان
مصطفی مبلی
دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :