شناسایی آکتینومیست های کمپوست قارچ خوراکی دمه ای با استفاده از ژن 16S rRNA

سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 838

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

BAGHBANI06_064

تاریخ نمایه سازی: 26 مرداد 1389

چکیده مقاله:

شناسایی ارگانسیم های مفید موجود در کمپوست گام مهمی است که انجام دستورزی های مختلف در جهت افزایش راندمان عملکرد بر وزن کمپوست را در قارچ های خوراکی دکمه ای امکانپذیر می سازد. آکتینومیست ها بویژه گونه های گرمادوست, بعوان اصلی ترین اجزای میکروفلور کمپوست قارچ خوراکی دکمه ای شناخته شده اند. آکتینومسیت های گرمادوست با استفاده از روش رقیق سازی بر روی محیط کشت آگار و انکوبه شدن در دمای 48 درجه سانتیگراد جداسازی شدند. جهت تفکیک ایزوله ها, جزء کوچک ژن RNA ریبوزومی (16SrRNA) به طول تقریبی 1500 جفت باز تکثیر شد. با استفاده از آنزیم های برشی , ژن 16SrRNA تکثیر شده هر ایزوله, جداگانه هضم و الگوی برشی هر آنزیم با الکتروفورز روی ژل آگارز تعیین گردید. بر اساس نتایج بیشترین آکتینومیست های جداسازی شده از کمپ.ست قارچ خوراکی دکمه ای به جنس های Microbispora %Nocardioides %Thermomonospora %Saccharomonospora /Streptomysis و Glycomyces تعلق داشتند.

نویسندگان

علی پاکدین

دانشجوی دکتری بیوتکنولوژی کشاورزی

حسن مرعشی

عضو هیئت علمی گروه بیوتکنولوژی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد

محمدرضا فارسی

عضو هیئت علمی گروه بیوتکنولوژی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد

خلیل ملک زاده

عضو هیئت علمی پژوهشی زیست فناوری قارچ های صنعتی جهاد دانشگاهی مشهد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :