سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: INCWI14_112
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 202
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر حرارت ورودی بر چقرمگی شکست فلز جوش در اتصال غیرهمجنس AISI 316L/API X80
چکیده مقاله:
اتصال فلزات غیر همجنس بخاطر تفاوتی که در خواص فیزیکی، مکانیکی و متالورژیکی فلزات پایه وجود دارد، چالش برانگیز تر از اتصال فلزات همجنس است. در این پژوهش اتصال غیرهمجنس فولاد زنگ نزن آستنیتی AISI 316L به فولاد کم آلیاژ استحکام بالای API 5L X80 به روش جوشکاری قوسی تنگستن - گاز (GTAW) انجام شد. اتصال با فلز پرکننده ER2209 در سه حرارت ورودی KJ/ mm0 / 91 ، 0 / 4 و 0/ 62 صورت گرفت. جهت تعیین چقرمگی شکست از آزمون ضربه و جهت بررسی ریزساختاری فلز جوش از میکروسکوپ نوری استفاده گردید. همچنین سطوح شکست نمونه های ضربه به کمک میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) مورد بررسی و مطالعه قرار گرفت. نتایج حاصل از فریت اسکوپ، کاهش میزان فریت را با افزایش حرارت ورودی نشان می دهد. همچنین نتایج نشان داد با افزایش حرارت ورودی انرژی ضربه فلز جوش افزایش می یابد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا INCWI14_112 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/984318/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خیری سردهایی، علی و دهملایی، رضا و لطفی، بهنام،1392،تاثیر حرارت ورودی بر چقرمگی شکست فلز جوش در اتصال غیرهمجنس AISI 316L/API X80،چهاردهمین کنفرانس ملی جوش و بازرسی و سومین کنفرانس ملی آزمایشهای غیر مخرب،کرج،https://civilica.com/doc/984318
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، خیری سردهایی، علی؛ رضا دهملایی و بهنام لطفی)
برای بار دوم به بعد: (1392، خیری سردهایی؛ دهملایی و لطفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- عوامل موثر بر پایداری لیبل بر روی ظرف
- تولید شاتون با استفاده از روش آهنگری پودر Powder Forging
- تهیه پودر اهن با درجه خلوص بالاتر از آهن سوخته بجا مانده در کارخانه ذوب آهن اصفهان با گاز تبدیل در دمای پایین
- بررسی مکانیزم جلوگیری از خوردگی فولاد در مجاورت مواد کند کننده خوردگی
- بررسی دانه خوردگی بین دانه ای در فولادهای حساس شده 304 و 316 در محیط سولفوکوپریک
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.