سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: ICGMMI02_038
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 220
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهینه سازی مصرف انرژی و تولید گاز گلخانه ای در حمل و نقل معادن روباز عمیق (استفاده از سیستم IPCC )
چکیده مقاله:
با توجه به عمیق شدن معادن روباز، کاهش عیار متوسط استخراجی، افزایش نسبت باطله برداری و سهم 50 درصدی حمل و نقل از هزینه عملیاتی استخراج، بهینه سازی سیستم حمل و نقل یکی از و شاید مهمترین اهداف در طراحی و برنامه ریزی معادن روباز میباشد. این مهم با توجه به سهم بالای حمل و نقل در مصرف انرژی معادن روباز و همچنین اثرات سو زیست محیطی آن اهمیت چندین برابری پیدا می کند. در این پژوهش، یک مدل برنامه ریزی ریاضی عدد صحیح خطی جدید به منظور بهینه سازی سیستم حمل و نقل معادن روباز از منظر هزینه، ارائه شد. این مدل هزینه های سرمایه ای و عملیاتی دو بخش نوار و کامیون را در نظر می گیرد. به علاوه روابطی برای تخمین میزان انرژی مصرفی و انتشار گاز گلخانه ای سیستم های حمل کامیون و نوار توسعه داده شد تا بهینگی سیستم حمل با ملاحظات توسعه پایدار مورد ارزیابی قرار بگیرد. از این مدل در یک مجموعه معدنی روباز فرضی شامل یک پیت و یک کارخانه فراوری استفاده شد. نتایج نشان داده که با انتقال سنگ شکن به درون معدن نسبت به شرایطی که سنگ شکن تا انتهای عمر پروژه در لبه پیت قرار بگیرد می توان ارزش خالص فعلی هزینه حمل، مصرف انرژی و تولید گاز گلخانه ای را به ترتیب برابر 11، 43 و 28 درصد کاهش داد.
کلیدواژه ها:
معادن روباز، حمل و نقل، سنگ شكن درون معدني و نوار، مصرف انرژي، گاز گلخانه اي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/978742/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پریچه، مرتضی و اصانلو، مرتضی،1398،بهینه سازی مصرف انرژی و تولید گاز گلخانه ای در حمل و نقل معادن روباز عمیق (استفاده از سیستم IPCC )،دومین کنفرانس ملی معدنکاری و صنایع معدنی سبز ایران،زنجان،،،https://civilica.com/doc/978742
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، پریچه، مرتضی؛ مرتضی اصانلو)
برای بار دوم به بعد: (1398، پریچه؛ اصانلو)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اثرات زیست محیطی پروژه های معدنکاری و روش های ارزیابی آن ها
- بررسی روش های نوین یاددهی- یادگیری ریاضی دوره ابتدایی و کاربرد آنها
- تحلیل محتوای کتاب علوم تجربی پایه پنجم ابتدایی براساس الگوی مریل درسال تحصیلی 1394-95
- مدلسازی و کنترل فازی یک ربات متحرک چرخدار
- بررسی تولید کامپوزیت سطحی Al/Al2O3 به روش FSP
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.