سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: ICSDA04_0599
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 242
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی و ارزیابی رضایتمندی از خدمات اکوتوریسم (روستاهای منطقه حفاظت شده بینالود)
چکیده مقاله:
امروزه صنعت گردشگری به عنوان بخش مهم و اصلی در اقتصاد جهانی به شمار می رود و در بین انواع مختلف گردشگری،طبیعت گردی ابزاری مناسب جهت دستیابی به گردشگری پایدار می باشد. با توسعه گردشگری می توان باعث سطح رفاهزندگی اجتماعات بومی شد، اما جذب توریست نیازمند مکانیزم های مختلفی است، یکی از آن ها رضایت گردشگران است.در این راستا در خصوص نقش رضایتمندی گردشگران در توسعه گردشگری باید خاطر نشان نمود که نوع نگرش توریستنیز تابعی از رضایتمندی توریستی است. رضایتمندی توریستی تابعی از تامین نیازهای توریست است که جامعه میزبانپذیرای توریست می باشد. اکوتوریسم به عنوان الگوی گردشگری در طبیعت، بر پایه توانمندی های محیطی بنا نهاده شدهاست. این رویکرد در صورتی که با برنامه ریزی دقیق و امکان سنجی مناطق از لحاظ توان و توجه به تقاضای مردمی ترکیبشود، می تواند راهکاری جهت استفاده بهینه در حین حفاظت از مناطق تحت مدیریت فراهم کند. از جمله ارکان توسعهطبیعت گردی پایدار جلب مشارکت مردم اعم از مردم محلی و گردشگران در مراحل مختلف طراحی، برنامه ریزی و اجرامی باشد. منطقه حفاظت شده بینالود دارای چشم اندازهای طبیعی و تنوع زیستی بالا، و از پتانسیل بالایی برای جذباکوتوریست برخوردار است. داخل محدوده ی منطقه حفاظت شده بینالود 81 روستا وجود دارد که فقط نه روستا دارایجمعیت و بقیه خالی از سکنه و یا جمعیت فصلی را در خود جای داده است. این تحقیق به روش اسنادی و توصیفی تحلیلیو در مورد 193 نمونه اکوتوریسم در منطقه حفاظت شده بینالود انجام شده است. بررسی و ارزیابی رضایت مندی از خدماتاکوتوریسم در منطقه حفاظت شده بینالود در روستاهای مورد مطالعه نشان می دهد میزان رضایت گردشگران از منطقهحفاظت شده و روستاهای موجود در منطقه در حد متوسط به پایین می باشد، که نشان دهنده رضایت پایین گردشگراناز امکانات منطقه و روستاهای موجود می باشد. دلایل نبود رضایت بازدید کنندگان از وضعیت فعلی گزینه های کمبودامکانات، بهداشت محیط، امنیت و ... می باشد که در پرسشنامه لحاظ گردیده بود. نتایج نشان داده که 42.1 درصد ازبهداشت محیط ، 24.7 درصد پاسخگویان کمبود امکانات و امنیت و 8.4 درصد سایر موارد را دلیل نبود رضایت خود ازمنطقه دانسته اند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICSDA04_0599 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/972507/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کهنی، مریم و سجاسی قیداری، حمداله و جواهرزاده، فرید،1398،بررسی و ارزیابی رضایتمندی از خدمات اکوتوریسم (روستاهای منطقه حفاظت شده بینالود)،چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران،تبریز،https://civilica.com/doc/972507
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، کهنی، مریم؛ حمداله سجاسی قیداری و فرید جواهرزاده)
برای بار دوم به بعد: (1398، کهنی؛ سجاسی قیداری و جواهرزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی رابطه بین ابعاد کیفیت خدمات و رضایت، اعتماد و وفاداری مشتری در شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت
- تأثیر جامعه مدنی و سازمانهای غیر دولتی در کاهش خسارت های ناشی از زلزله
- رابطه ادراک مشتری از کیفیت خدمات، امنیت و وفاداری با موفقیت در تجارت الکترونیک
- بررسی نقش توسعه صنعت گردشگری درتحول نظام اقتصادی شهر، به مثابه راهبردی به سوی توسعه پایدار شهری (مطالعه موردی:کلان شهر کرمانشاه)
- اثرات گردشگری و راهکارهای توسعه پایدار روستایی با استفاده از مدل SWOT مطالعه موردی: روستای بوان، نورآباد ممسنی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- غلظت کرم، کادمیوم، و سرب در برخی سبزیجات جنوب شهر تهران در نتیجه آبیاری با پسابهای شهری و صنعتی خاکهای این منطقه
- اولین شبکه اطلاع رسانی تخصصی صنایع غذایی و کشاورزان در ایران «ایران فود»
- نقش تحقیقات در کاهش ضایعات میوه گلابی با استفاده از کلرور کلسیم
- استفاده از ضایعات پوست چوب، خاک اره و الیاف های ریز در تولید هیزم شومینه
- نقش تحقیقات در بهبود کیفیت محصولات کشاورزی (زعفران و خشکبار)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- آینده پژوهی توسعه فناوری های اسمز مستقیم در تصفیه فاضلاب های نیروگاهی
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.