سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: GISLS03_023
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 152
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رتبه بندی عوامل موثر در عدم سرزندگی فضاهای شهری مطالعه موردی:مرکز تجاری تفریحی ارگ عظیم جهان نما اصفهان
چکیده مقاله:
در عصر حاظر به ویژگی سرزندگی فضاهای شهری در مطالعات ، تحقیقات و پروژه های برنامه ریزی شهری در ایران توجه جدی نشده است؛ و بیشتر فضاهای شهری برای نیازهای استفاده کنندگان از فضا پاسخگو نبوده و واجد کیفیت های محیطی بوده وفضاهای نامناسب برای بروز فعالیت های اجتماعی هستند.در این راستا هدف پژوهش حاظرشناخت عوامل موثر بر عدم سرزندگی فضاهای شهری و رتبه بندی این عوامل می باشد.برای دستیابی به این هدف، با استفاده از تعاریف و مفاهیم مختلف به تعریف سرزندگی و فضای شهری پرداخته می شود.سپس، معیارهای مختلفی که برای حصول به سرزندگی در فضاهای شهری در نقاط مختلف دنیا تدوین شده،مرور می گردد.در مرحله بعد نمونه موردی، فضای شهری ارگ جهان نما براساس تحقیقات میدانی به منظور جمع آوری داده ها و اطلاعات و پرسشنامه و معیارهای سرزندگی ازطریقAHP محاسبه می شود. روش تجزیه و تحلیل در این پژوهش توصیفی و استنباطی می باشد.براساس نتایج بدست آمده از نمونه موردی،می توان مهمترین عوامل عدم سرزندگی فضای شهری ارگ جهان نما را کمبود فضاهای جذاب درون و پیرامون مرکز تجاری تفریحی ارگ جهان نما و عدم سرمایه گذاری بخش خصوصی تبیین نمود
کلیدواژه ها:
فضاهاي شهري، سرزندگي، ارگ جهان نما
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/971731/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ابراهیمیان، فاطمه و صابری، حمید،1397،رتبه بندی عوامل موثر در عدم سرزندگی فضاهای شهری مطالعه موردی:مرکز تجاری تفریحی ارگ عظیم جهان نما اصفهان،سومین همایش ملی کاربرد مدل های پیشرفته تحلیل فضایی(سنجش از دور و GIS) در آمایش سرزمین،یزد،،،https://civilica.com/doc/971731
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، ابراهیمیان، فاطمه؛ حمید صابری)
برای بار دوم به بعد: (1397، ابراهیمیان؛ صابری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بهینه سازی مصرف انرژی و کاربرد مفاد مبحث 19 مقررات ملی ساختمان
- بررسی اهمیت سرزندگی در کیفیت فضاهای شهری و عوامل موثر بر آن
- شناخت و بررسی سازه های ورق تاشده و کاربردشان در طراحی معماری و سازه
- مطالعه رفتار تصویر یابی در رشته معماری دانشگاه شهید بهشتی
- میزان تاثیر طرح درس بر محتوا و اهداف آموزشی و رابطه ی آن با ناکارآمدی مراکز آموزش معماری تازه تاسیس در ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی نقش دیجیتال مارکتینگ و رسانه های مجازی در توسعه و بهبود مشاغل گردشگری
- بررسی پتانسیل گرشگری غذایی بومی و سنتی و تاثیر آن در توسعه ی کارآفرینی و گردشگری ایران
- توسعه ملی جمهوری اسلامی ایران با تبیین بازتاب های موقعیت ژئوپلیتیکی
- گردشگری دینی و مذهبی
- نقش عوامل ژئومورفولوژیک در توسعه فیزیکی شهر بیجار با تاکید بر برنامه ریزی محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.