سال انتشار: 1393
محل انتشار: پنجمین همایش آموزش معماری
کد COI مقاله: MEMARIEDU05_023
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 233
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله میزان تاثیر طرح درس بر محتوا و اهداف آموزشی و رابطه ی آن با ناکارآمدی مراکز آموزش معماری تازه تاسیس در ایران
چکیده مقاله:
طراحی آموزشی فرایندی است که در زمان آماده سازی یک فعالیت آموزشی طی می شود. وجود یک چهارچوب مشخص ونظام مند برای تنظیم اهداف یادگیری ، تهیه محتوای آموزشی و انتخاب روش های مناسب آموزشی، تصمیم گیری در موردآنچه که قرار است در طی یک فعالیت آموزشی بدست آید و نحوه به دست آوردن آن را امکان پذیر می سازد. طرح درس ،اساس و پایه ی آموزش را شکل می دهد؛ به همین دلیل در یک فرایندآموزش گرا ، طرح درس یک الزام است.طرح درس بهمعنی برنامه ریزی و سازمان دادن به مجموعه فعالیت هایی است که مدرس در رابطه با هدف های آموزشی، محتوای درس وتوانایی فراگیران برای یک زمان مشخص تدوین می کند. اهمیت و ضرورت یک طرح درس، مشابه طرح و نقشه ی یکساختمان است. همان طور که یک مهندس معمار پیش از ساختن بنا به تهیه ی مطالعات و نقشه های آن می پردازد، مدرسنیز باید یک نقشه آموزشی طراحی کند که در آن محتوای آموزش ، روش آموزش ، رسانه ها و وسایل کمک آموزشی پیشبینی شود و مطابق این طرح به آموزش بپردازد. در این پژوهش سعی بر این است که علل ناکارآرامدی مراکز آموزش معماری وارتباط این مساله با نظام آموزشی و طرح درس سنجیده شود. پرسش اساسی در این نوشتار این است که آیا خروجی واقعاهمان نتیجه ای است که مورد انتظار تدوین کنندگان اهداف آموزشی و حتی خود فراگیر بوده است خصوصا در رشته اینظیر معماری که اکثر فارغ التحصیلان پس از پایان دوره بازدهی خوبی ندارند و مراکز آنها به نتایج دلخواه نمی رسد.روش بررسی در این پژوهش کمی ودارای راهبردی توصیفی است که از پرسش نامه برای جمع آوری اطلاعات استفاده شد ونتایج نهایی بدست آمده حاکی از این بود که دلیل ناموفق بودن مراکز جدید که افراد تازه کار نیز در آن حضور دارند؛ در وهلهاول به نداشتن طرح درس مناسب و بعد کم کاری فراگیر و ناهماهنگی محتوا و اهداف آموزشی بر می گردد.
کلیدواژه ها:
طرح درس، محتوا، اهداف آموزشی، فراگیر، مراکز آموزشی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/639476/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شایان، صهیب و مولانایی، صلاح الدین،1393،میزان تاثیر طرح درس بر محتوا و اهداف آموزشی و رابطه ی آن با ناکارآمدی مراکز آموزش معماری تازه تاسیس در ایران،پنجمین همایش آموزش معماری،تهران،،،https://civilica.com/doc/639476
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، شایان، صهیب؛ صلاح الدین مولانایی)
برای بار دوم به بعد: (1393، شایان؛ مولانایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- ارزشیابی کیفیت نظام آموزش معماری در دانشگاه ها با تاکید بر مدل سازی مفهومی
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
- مطالعه تطبیقی برنامه ریزی منابع آب با استفاده از مدل های شبیه سازی weap و Vensim (مطالعه موردی :سد مخزنی تنگ سرخ در حوزه رودخانه بشار)
- طراحی محیط همه شمول فاز شمالی بوستان نهج ابلاغه واقع در منطقه 2 تهران با رویکرد ارتقاء سرزندگی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.