سال انتشار: 1397
محل انتشار: ششمین کنفرانس سالیانه انرژی پاک
کد COI مقاله: CLEANENERGY06_064
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 167
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر ابعاد کانالهای مرطوب ساز غشا پلیمری تخت بر عملکرد آن، کاربرد: پیل سوختی غشا پلیمری
چکیده مقاله:
پیلهای سوختی غشا پلیمری با داشتن مزایای بارزی از قبیل دانسیته توان بالا، راندمان بالا، دمای عملکرد پایین و زمان راه اندازی سریع، توجه بسیاری را برای استفاده از آنها در صنعت حمل و نقل جلب کرده است. مدیریت حرارت به منظور بالا بردن عملکرد پیل بسیار مهم میباشد. برای کنترل کردن رطوبت غشا در داخل پیل سوختی و همچنین مدیریت آب، مرطوب کردن گازهای واکنشگر ورودی به پیل به کمک مرطوبساز، روشی مناسب و مفید میباشد. در این مقاله به مدلسازی عددی و سه بعدی یک مرطوب ساز غشایی پرداخته شده و تاثیر ابعاد کانالهای آن (طول، عرض، ارتفاع و فاصله بین کانالها) بر عملکرد مرطوب ساز پرداخته شده است . نتایج نشان میدهند که با افزایش طول کانالهای مرطوب ساز، نقطه شبنم به صورت قابل توجهی افزایش پیدا میکند که این موضوع باعث افزایش کارآیی مرطوب ساز میشود . با افزایش ارتفاع کانالها، نتایج کاهش نقطه شبنم را نشان میدهند که این کاهش دما کم میباشد؛ اما در کل با افزایش ارتفاع کانالها، کمی از کارآیی مرطوب ساز کاسته میشود. همچنین افزایش عرض کانال باعث افزایش قابل توجه نقطه شبنم میشود که این موضوع باعث افزایش کارآیی مرطوب ساز میشود.
کلیدواژه ها:
پیل سوختی غشا پلیمری، انرژی تجدید پذیر، مرطوب ساز غشایی، ابعاد کانال.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/969531/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قائدامینی هارونی، مرتضی و افشاری، ابراهیم،1397،بررسی تاثیر ابعاد کانالهای مرطوب ساز غشا پلیمری تخت بر عملکرد آن، کاربرد: پیل سوختی غشا پلیمری،ششمین کنفرانس سالیانه انرژی پاک،شیراز،،،https://civilica.com/doc/969531
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، قائدامینی هارونی، مرتضی؛ ابراهیم افشاری)
برای بار دوم به بعد: (1397، قائدامینی هارونی؛ افشاری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر عمق بر رفتار ابر رسوبات سرریز لایروب از طریق مدلسازی عددی اویلری-لاگرانژی
- سیستم پمپاژ آب، تغذیه شده با انرژی فتوولتاییک
- مدلسازی رئولوژیکی مزوسکوپی مایعات حفاری:اثرات الکترولیت
- Energy management by artificial intelligence systems
- بررسی تاثیر مدیریت انرژی تعاملی بر کاهش هزینه های انرژی با استفاده از برنامه ریزی خطی ترکیبی عدد صحیح
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.