سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: KBAU02_064
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 325
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر مراکز خدماتی - رفاهی بین راهی همه شمول (دسترس پذیر) مبتنی بر فناوری دانش بنیان درتوسعه گردشگری افراد دارای معلولیت
چکیده مقاله:
از آنجایی که سفر با انگیزه های مختلف موجب ارتقا کیفیت زندگی انسان است، به همان اندازه که افراد عادی نیازمند رفتن به سفر هستند، افراد دارای ناتوانی نیز خواهان بهره مندی از تسهیلات گردشگری هستند. و در صورتیکه خدمات بین راهی به گونه ای ساماندهی نشده اند تا برای همه افراد جامعه قابل بهره برداری باشند، موجب محرومیت افراد دارای ناتوانی می شود. به همین دلیل نیاز به احداث مجتمع های بین راهی همه شمول (دسترس پذیر) در هر جامعه ای ضروری به نظر می رسد. بطوریکه، وجود چنین مراکزی با ویژگی های همه شمول موجب رضایت و ایجاد عدالت اجتماعی می گردد. علاوه بر آن، توجیه اقتصادی که برای هر کشوری دارد موجب شده دولت و سایر سازمانهای مرتبط با گردشگری نیز ترغیب شوند، مجتمع های بین راهی را به گونه ای ساماندهی نمایند که برای همه افراد جامعه قابل بهره برداری گردد.با پیشرفت تکنولوژی و با توجه به اهمیت موضوع، در کشورهای توسعه یافته اقدامات ارزشمندی در بخش سفر و گردشگری افراد دارای معلولیت صورت گرفته است. با این وجود در ایران، هنوز اقدام شایسته ای در این زمینه انجام نشده است و این در حالی است که افراد دارای ناتوانی جمعیت قابل توجهی را در کشور به خود اختصاص داده است. در این راستا باهدف شناسایی نیازهای افراد دارای معلولیت در زمینه گردشگری باید به این سوال پاسخ داده شود: ویژگی و استانداردهای یک مجتمع خدماتی – رفاهی بین راهی همه شمول چیست برای پاسخگویی به این سوال، از طریق مطالعات کاربردی و از نظر روش پژوهش، توصیفی - کیفی با بررسی مجتمع های بین راهی محور تهران - قم به عنوان نمونه، مورد ارزیابی قرار می گیرد تا مشخص شود این مراکز تا چه اندازهای جوابگوی نیازهای این افراد هست. و بر اساس یافته های راهکارهایی جهت بهبود کیفیت خدمات گردشگری به افراد دارای معلولیت ارائه گردد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا KBAU02_064 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/968285/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شیخی، سروه و حناچی، پیروز و ذبیحی، حسین،1398،تاثیر مراکز خدماتی - رفاهی بین راهی همه شمول (دسترس پذیر) مبتنی بر فناوری دانش بنیان درتوسعه گردشگری افراد دارای معلولیت،اولین کنفرانس بین المللی ودومین کنفرانس بین المللی به سوی شهرسازی،معماری،عمران و هنر دانش بنیان،تهران،https://civilica.com/doc/968285
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، شیخی، سروه؛ پیروز حناچی و حسین ذبیحی)
برای بار دوم به بعد: (1398، شیخی؛ حناچی و ذبیحی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اثرات زیست محیطی ساخت و ساز در بسترو حریم رودخانه جاجرود (حد فاضل اوشان- فشم- میگون)
- نگرش مدیریتی به تحقیقات در صنعت سیمان و ضرورت گریز از آن
- طراحی و مدل سازی منسوج برای قالب بتنی و بررسی امکان تولید آن
- ضرورت تدوین برنامه جامع فناوری اطلاعات و تاثیر آن بر توسعه متوازن (دید فراملی، برنامه ریزی ملی، عملکرد فروملی)
- The Effects and Benefits of Establishing Research and Develnpment Departments in Develnping Cnuntries; As We Experienced.
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- معماری بناهای سیاسی در جمهوری اسلامی ایران (تعاریف، نظریه ها و پیشینه موضوع در ایران معاصر)
- مطالعه جریان رودخانه در اطراف پلهای واقع در کانال مرکب
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸(گزارش اول) سیل گلستان - گزارش کارگروه مخاطرات بخش زلزله شناسی مهندسی و خطر پذیری
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش دوم) سیل دروازه قرآن شیراز- گزارش کارگروه مخاطرات
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.