سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: TECHSD05_130
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 241
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله حذف آرتیفکت بالستوکاردیوگرافی از الکتروانسفالوگرافی
چکیده مقاله:
مفاهیم بالستوکاردیوگرافی شبیه تخلیه صرع متقابل هستند و می توانند منجر به شناسایی اشتباه صرع در الکتروانسفالوگرافی fMRI شوند. این مطالعه به بررسی بیماران مبتلا به صرع که الکتروانسفالوگرافی های آنها اصلاح شده اند، پرداخته شده است استفاده از اطلاعات از نشانگر فاز موازی در این روش از 18 بیمار با روش های معمول برای حذفBCG ، 9 مورد پردازش شد. بیماران یک نشانگر ردیابی مرحله فاز را استفاده کردند افراد مبتلا به صرع برای اولین بار بدون اطلاعات BCG مشخص شدند که در بررسی دوم، مشکوک به نظر می رسید. پس از هر بررسی، تجزیه و تحلیل fMRI مربوط به رویداد بر روی افراد مبتلا به صرع مشخص شده انجام شد. در مقایسه با افراد مبتلا به صرع مشکوک در دو گروه بیمار هیچ تفاوتی مشاهده نشد. با این حال، توزیع زمان های افراد مبتلا به صرع، به طور قابل توجهی در ارتباط با BCGاز 11 به 18 بیمار بدون نشانگرMPT ثبت شده و تنها 2 تا 9 بیمار با نشانگر ثبت شده بود. در بیماران ثبت شده بدون نشانگر، عدم شناسایی دستگاه های مشکوک منجر به ناهماهنگی بیشتر دیتاهای fMRI شد. آرتیفکت BCGبراساس ضبط MPT اجازه شناسایی ساده تر را می دهد، افراد مبتلا به صرع که در اکثریت قریب به اتفاق بیماران نیاز به اطلاعات BCG ندارند. تصحیح آرتیفکت بالستوکاردیوگرافی مبتنی بر نشانگر، مطالعه حالت های تخلیه متقابل با الکتروانسفالوگرافی fMRI را بسیار آسان می کند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا TECHSD05_130 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/967374/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مستانه، علی و علیپوربنایی، حامد،1398،حذف آرتیفکت بالستوکاردیوگرافی از الکتروانسفالوگرافی،پنجمین همایش بین المللی علوم و تکنولوژی با رویکرد توسعه پایدار،شیراز،https://civilica.com/doc/967374
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، مستانه، علی؛ حامد علیپوربنایی)
برای بار دوم به بعد: (1398، مستانه؛ علیپوربنایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- معماری مراکز فرماندهی و کنترل در برابر تهدیدهای هوایی
- بررسی تهدیدات و الزامات پل سازی از منظر پدافند غیرعامل
- بررسی تأثیر الیاف کربن و آرامید در افزایش ایمنی بتن معمولی در برابر انفجار با استفاده از ماده منفجره پنتولیت
- شبیه سازی نفوذ گلوله در اهداف لایه به لایه
- نقش و جایگاه بسیج در پدافند غیر عامل
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی نحوه تعامل حاکمیت با فناوری های مالی (Fintechs) در کشورهای نمونه
- مبانی فناوری نور و روشنایی
- امکان سنجی استفاده از مجازی سازی (همزاد دیجیتال) در صنعت برق
- آینده پژوهی تکنولوژی بلاک چین (زنجیره بلوکی) در صنعت برق
- شناسایی استانداردهای مورد نیاز جهت ارتقای سیستم کنترل و پایش واحدهای گازی جهت پیوست در اسناد مناقصات
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.