سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: JR_STP-10-37_004
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 274
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و صمغ درخت زردآلو بر حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری توت فرنگی
چکیده مقاله:
هدف از این پژوهش، بررسی اثر استفاده ترکیبی از پوشش دهی با استفاده از صمغ تراوشی از درخت زردآلو با غلظت های مختلف (0، 5، 10 و 15 درصد) و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده با غلظت های اکسیژن مختلف (4، 12 و 21 درصد) بر ویژگی های کیفی و فیزیکوشیمیایی میوه توت فرنگی بود. بدین منظور، چگونگی بافت و نیز مقدار آنتوسیانین و اسیدآسکوربیک نمونه های توت فرنگی طی مدت زمان نگهداری مورد ارزیابی قرار گرفت. همانطور که انتظار می رفت، با افزایش مدت زمان نگهداری، سفتی بافت محصول مورد بررسی کاهش یافت (P≤0.05) که دلیل آن افزایش واکنش های متابولیکی در اثر تنفس سلولی بود. در نمونه های پوشش داده شده با صمغ تراوشی از درخت زردآلو، سفتی بافت طی مدت زمان نگهداری تا حد زیادی حفظ گردید. علاوه بر این، بسته بندی در شرایط دارای اکسیژن اندک نیز به حفظ کیفیت بافتی توت فرنگی کمک کرد. ویژگی های بافتی و رنگ محصول همچنین از نقطه نظر حسی نیز مورد ارزیابی قرار گرفت. همانطور که انتظار می رفت، نمونه های پوشش داده شده و نگهداری شده در حضور اکسیژن اندک دارای بالاترین امتیاز رنگ، بافت و پذیرش کلی بودند. در مورد ترکیب شیمیایی نمونه ها، مشاهده گردید که نمونه های پوشش داده شده و بسته بندی شده در شرایط اکسیژن اندک دارای بالاترین میزان اسیدآسکوربیک و آنتوسیانین بودند. به طور کلی، نتایج این پژوهش اثبات کرد که پوشش دهی توت فرنگی تازه با صمغ تراوشی از درخت زردآلو و سپس بسته بندی آن در شرایط اتمسفر اصلاح شده و دارای اکسیژن کم، روشی مفید در حفظ کیفیت این محصول طی مدت زمان نگهداری در انبار می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_STP-10-37_004 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/963641/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هاشمی سیگاری، مریم و صداقت، ناصر و شهیدی، فخری و حسینی، فرشته،1398،بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و صمغ درخت زردآلو بر حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری توت فرنگی،https://civilica.com/doc/963641
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، هاشمی سیگاری، مریم؛ ناصر صداقت و فخری شهیدی و فرشته حسینی)
برای بار دوم به بعد: (1398، هاشمی سیگاری؛ صداقت و شهیدی و حسینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- احمدی جوزانی، م.، جوانمرد داخلی، م.، عراقی، م.، (1393). ارزیابیاثرعصارهدارچیندربسته ...
- مقومی، م.، مستوفی، ی.، طلایی، ع.، دهستانی، م.، اصغری، ا.، ...
- Terefe NS, Matthies K, Simons L, Versteeg C. (2009). Combined ...
- Kester JJ, Fennema O. (1986). Edible films and coatings: a ...
- García J, Medina R, Olías J. (1998). Quality of strawberries ...
- Vargas M, Albors A, Chiralt A, González-Martínez C. (2006). Quality ...
- Hernández-Muñoz P, Almenar E, Del Valle V, Velez D, Gavara ...
- Huang L-l, Zhang M, Yan W-q, Mujumdar AS, Sun D-f.( ...
- Campaniello D, Bevilacqua A, (2008). Sinigaglia M, Corbo M. Chitosan: ...
- Nielsen T, Leufvén A. (2008). The effect of modified atmosphere ...
- Ozkaya O, Dündar O, Scovazzo GC, Volpe G. (2009). Evaluation ...
- SHAMAILA M, Powrie W, Skura B. (1992). Sensory evaluation of ...
- Fathi M, Mohebbi M, Koocheki A. (2016). Some physico-chemical properties ...
- Taghizadeh M, Fathi M, Sajjadi A. (2016). Effect of coating ...
- Zapata S, DUFOUR JP. (1992). Ascorbic, dehydroascorbic and isoascorbic acid ...
- Velickova E, Winkelhausen E, Kuzmanova S, Alves VD, (2013). Moldão-Martins ...
- Del-Valle V, Hernández-Muñoz P, Guarda A, Galotto M. (2005). Development ...
- Sogvar OB, Saba MK, Emamifar A. (2016). Aloe vera and ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.