سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: SARVE01_005
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 142
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رابطه ی سوادمالی و فسادمالی از منظر جان و جهان
چکیده مقاله:
هدف از انجام پژوهش حاضر ارائه تعریفی جدید از سواد مالی نسبت به جان و جهان و تبیین رابطه آن با فساد مالی می باشد. این پژوهش همچنین پس از تعریف سواد مالی از منظر جان و جهان، بر اساس عوامل و مولفه هایی که آن را شرح می دهند به ارائه راهکارهایی کلی درباره جلوگیری از مفاسد مالی می پردازد. با توجه به تاثیرات مفاسدمالی بر اجتماع و اقتصاد لازم است راه حلی برای کاهش و حذف مفاسد مالی از جوامع یافت. در واقع منظور آن است که با فهم سواد مالی از منظر جان و جهان - که این پژوهش آن را سواد مالی اجتماع گرا معرفی می کند - و رابطه آن با فساد مالی می توان در مسیر جلو گیری از مفاسد مالی تلاش کرد. ضعف در میزان سواد مالی جامعه منجر به سودجویی و ارتکاب جرم هایی اعم از اختلاس، احتکار، کلاهبرداری، رشوه، ربا و عواملی این چنینی می شود. این پژوهش بر آن باور است که سواد مالی فردگرا ماده خام فعالیت های اقتصادی است و اگر با سواد مالی اجتماع گرا همراه شود منجر به فساد مالی نشده و توسعه اقتصادی را به ارمغان می آورد اما در صورتی که همراه نشود با توجه به اهداف فرد می تواند باعث فساد مالی در سطوح خرد یا کلان گردد. از استدلال ها و برهان های تحقیق حاضر می توان در تبیین اجتماعی سواد مالی در ارتباط با فساد مالی استفاده کرد. همچنین این پژوهش می تواند به عنوان پایه و اساس برنامه ریزی ها و سیاست گذاری عمومی مدنظر قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
سواد مالي؛ فساد مالي؛ جان و جهان؛ سواد مالي فردگرا؛ سواد مالي اجتماع گرا؛ امنيت اقتصادي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/962357/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سمیعی، محمدمهدی و فصولی، امیرحسین و رحمانی، محمدرضا و بحری، محمدامین،1398،رابطه ی سوادمالی و فسادمالی از منظر جان و جهان،همایش جوانه های اندیشه سرویاسین: جان و جهان، سوادمالی،تهران،،،https://civilica.com/doc/962357
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، سمیعی، محمدمهدی؛ امیرحسین فصولی و محمدرضا رحمانی و محمدامین بحری)
برای بار دوم به بعد: (1398، سمیعی؛ فصولی و رحمانی و بحری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
مقالات پیشنهادی مرتبط
- فساد مالی
- تاثیر قرض الحسنه (وام های دور های خانگی) بر همدلی شرکت کنندگان 20 تا 48 سال
- رابطه ی گفت وگوی کارکنان و رضایت مشتریان
- تاثیر سبک زندگی اسلامی براساس سه مولفه ی امانت داری، همدلی و صداقت بر صرفه جویی معدلی مصرف آب
- لزوم برنامه درسی سوادمالی از منظر جان و جهان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی نقش شبکه های اجتماعی در معرفی و رشد استارتاپ ها
- جمع آوری اطلاعات مرد م و سلاح سازی رسانه ای
- مدیریت فرهنگی و افزایش تاب آوری اجتماعی
- تاثیر بازیهای آنلاین بر روی اعتیاد اینترنتی نوجوانان شهر تهران
- روانشناختی فیلترینگ در ارتقاء پدافند رسانه ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.