سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: KHAIRMANDEGAR02_061
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 109
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تبیین عوامل موثر بر مشارکت داوطلبانه- خیرخواهانه زنان
چکیده مقاله:
در ایران و جوامع اسلامی انجام کارهای خیر نه تنها در زمان فعلی بلکه در زمانهای گذشته نیز زمینه ی مناسبی برای مشارکت زنان در اجتماع بوده و به آن اهتمام ویژه شده است. زنان متمول جامعه عصر صفوی نقش مهمی در سوق دادن امالک و دارایی های خود به سوی فعالیتهایخیریه شهری از طریق اوقاف به عهده داشتند. توجه این زنان به امور خیریه و آبادانی اکثرا0 برای ساختن ابنیه عمومی و عام المنفعه و برخی در جهت تداوم آموزش و فرهنگ و کمک به تقویت علم و دانش بوده است . بهطوریکه تعداد بسیاری از نهاد های آموزشی عصر صفوی به همت زنان مرفه این عصر دایر شده بود. در عصر حاضر تشویق زنان و فراهم آوردن امکان حضور آنان در سازمانهای غیردولتی آنان را به نیرویی سازنده تبدیل کرده و مشارکت اجتماعی آنان در جهت توسعه را بهبود میبخشد . با توجه به اینکه فعالیت در چنین سازمانهایی ، داوطلبانه وغالبا0 بدون نفع اقتصادی است بررسی و تبیین عواملی که سبب مشارکت زنان به عنوان قشر عظیمی از جامعه، در این نمادها و امور خیر میگردد ضروری به نظر میرسد . این مقاله با روش توصیفی تحلیلی و ابزار کتابخانه ای به بررسی و تبیین این عوامل متناسب با پتانسیلهای زنان در پنج حوزه فردی ، خانوادگی ، اقتصادی ، اجتماعی و مذهبی پرداخته است .
کلیدواژه ها:
مشاركت ، زنان ، فعاليت داوطلبانه ، خيرخواهانه، خيريه ، سازمان غيردولتي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/954435/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طیب نیا، محمدصالح و ربانی اصفهانی، حوریه،1397،تبیین عوامل موثر بر مشارکت داوطلبانه- خیرخواهانه زنان،دومین همایش ملی خیر ماندگار (مطالعه و ارزیابی امور خیر در ایران با تمرکز بر چالش های نیکوکاری در ایران امروز)،تهران،،،https://civilica.com/doc/954435
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، طیب نیا، محمدصالح؛ حوریه ربانی اصفهانی)
برای بار دوم به بعد: (1397، طیب نیا؛ ربانی اصفهانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی علل افزایش سن ازدواج دانشجویان دانشگاه پیام نور گرگان
- بررسی نقش تامین مالی جمعی خیرخواهانه در ایجاد اشتغال و تولید
- کسب وکار اجتماعی شیوه ی نوین کارآفرینی، مفاهیم و تفاوت های آن با کارآفرینی اجتماعی
- بررسی چگونگی کارآمدسازی پایش و نظارت بر خیریه ها مبتنی بر رویکرد شفافیت
- شبکه های اجتماعی و پیامد های آن در خانواده
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل فیلم کلوزآپ عباس کیارستمی بر اساس الگوی هم نشینی و جانشینی
- حقوق خبرنگاران و مسیولیت دولت نسبت به خبرنگاران در حین بحران ها و درگیری ها
- جریان شناسی سیاسی از دیدگاه شهید سید محمدباقر صدر
- ریشه یابی نفاق به عنوان مهمترین تهدید انقلاب اسلامی و راهکارهای مقابله با آن از منظر آیات و روایات با تاکید بر اندیشه مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
- خواستگاه اصلی شکل گیری جریان نفاق و ویژگی های منافقین در غزوه تبوک و حجه الوداع (بر اساس آیات و روایات)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.