سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: ISME24_392
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 98
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی کنترلر فیدبک حالت با رویکرد بهینه برای سیستم غیرخطی پاندول معکوس با استفاده از الگوریتمهای تکاملی ژنتیک و ازدحام ذرات
چکیده مقاله:
طراحی کنترل کننده مبتنی بر فیدبک حالت، از موارد رایج در کنترل سیستم هاست. این روش، برای سیستم های خطی با رویکردهای مختلفی قابل انجام است که در بهترین حالت، می توان موضوع این طراحی را، در قالب یک مساله بهینه سازی دینامیکی و کنترل بهینه تعریف و با رویکرد LQR حل نمود. اما برای سیستم های غیرخطی، به صورت عمومی راه حل تحلیلی و جامعی وجود ندارد. اما با استفاده از رویکردهای هوش مصنوعی و کنترل هوشمند، می توان موضوع طراحی انواع کنترل کننده ها را، به جای روش های کنترلی کلاسیک و تحلیلی، از طریق ابزارهای هوش محاسباتی و به طور ویژه الگوریتم های تکاملی و فرا ابتکاری پیش برد. بدین منظور مقاله حاضر یک روش کنترلی بر این مبنا برای تعدیل و تنظیم (رگولیشن) سیستم نقصان تحریک پاندول معکوس دوچرخ به عنوان سیستم معیارا در حالت غیرخطی ارائه می دهد و سعی دارد یک پاندول معکوس را با استفاده از روش کنترل فیدبک حالت بر پایه الگوریتم ژنتیک و ازدحام ذرات کنترل کند. بدین منظور با استفاده از امکانات موجود در نرم افزار متلب و توسعه کد مناسب، چارچوبی کلی پیاده سازی شده است که می تواند مساله طراحی کنترل کننده فیدبک حالت بهینه را برای انواع سیستم های مختلف و از جمله این سیستم حل نماید.از مزایا و ویژگی های روش پیشنهادی در پژوهش حاضر قابلیت اجرا بر روی انواع سیستم های غیرخطی می باشد. نتایج حاصل از نمودارها کارآمدی این رویکرد در کنترل و تنظیم سیستم معیار مورد بحث را به وضوح، نشان داده و اعتبار روش و نتایج بر اساس تعدیل مجموعه و مقایسه دو روش بررسی شده است
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/943342/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مناقب، سید امیر محمد و فاطمی حقیقی، ابراهیم و تیکنی، رضا،1398،طراحی کنترلر فیدبک حالت با رویکرد بهینه برای سیستم غیرخطی پاندول معکوس با استفاده از الگوریتمهای تکاملی ژنتیک و ازدحام ذرات،بیست و چهارمین کنفرانس سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران،یزد،،،https://civilica.com/doc/943342
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، مناقب، سید امیر محمد؛ ابراهیم فاطمی حقیقی و رضا تیکنی)
برای بار دوم به بعد: (1398، مناقب؛ فاطمی حقیقی و تیکنی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل تضاد بین سهامداران، وام دهندگان و دولت در تقسیم سود نقدی با رویکرد نظریه بازی ها
- بررسی حمل و نقل ریلی در شهرهای جدید
- استفاده از همبستگی خارجی در تشخیص زمین لرزه های القایی
- ارزیابی ایمنی لرزه ای قاب های فولادی مهاربندی طراحی شده بر اساس عملکرد با سیستم های مهاربندی متفاوت
- مطالعه پتانسیل روانگرایی و تغییرات فشار آب حفره ای ماسه بهسازی شده با نانو سیلیکا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.