سال انتشار: 1396
محل انتشار: علوم و فناوری های پدافند نوین، دوره: 8، شماره: 3
کد COI مقاله: JR_ADST-8-3_009
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 134
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استخراج مدل نقطه ای اهداف گسترده با استفاده از تصویر راداری SAR
چکیده مقاله:
برای تحلیل میدان پراکندگی از اهداف، دیدگاه های مختلفی وجود دارد اما در عمل معمولا اهداف گستردهای وجود دارند که محاسبه پاسخ پراکندگی برای آن ها بسیار پیچیده است. برای حل این مشکل و سادگی محاسبات از مدل نقطهای اهداف استفاده میشود. منظور از مدل نقطهای، جایگزینی هدف با تعدادی نقاط متناهی است که در همسایگی خود از منظر سطح مقطع راداری غالب محسوب میشوند. این نقاط که مراکز پراکندگی یا فاز گفته میشوند، از منظر سطح مقطع راداری بیشینه محلی هستند و در بسیاری از کاربردهای عملی چون تصویربرداری راداری از اهداف، تحلیل میدان پراکندگی، استخراج سازوکارهای پراکندگی موجود در هدف، فناوری Stealth و رادار گریزی، سنجش از دور، پدافند غیرعامل و ... موثر هستند. در این مقاله تلاش میشود تا مدل نقطهای اهداف گسترده و پیچیده با استفاده از تصویر راداری SAR آن ها استخراج شود. برای این منظور دو مرحله تولید تصویر و استخراج نقاط غالب در روش پیشنهادی در نظر گرفته شده است و کلیه شبیه سازی ها در محیط های نرم افزاری متلب و CST انجام گرفته است.
کلیدواژه ها:
SAR, مدل نقطه اي, اهداف گسترده, ميدان پراكندگي, پدافند غيرعامل
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/934628/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بهزاد فلاح پور، مجتبی و دهقانی، حمید و جبار رشیدی، علی و شیخی، عباس،1396،استخراج مدل نقطه ای اهداف گسترده با استفاده از تصویر راداری SAR،،،،،https://civilica.com/doc/934628
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، بهزاد فلاح پور، مجتبی؛ حمید دهقانی و علی جبار رشیدی و عباس شیخی)
برای بار دوم به بعد: (1396، بهزاد فلاح پور؛ دهقانی و جبار رشیدی و شیخی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.