سال انتشار: 1398
محل انتشار: نهمین کنگره بین المللی سلامت در حوادث و بلایا
کد COI مقاله: ICHED09_020
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 214
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی الگوی مدیریت داوطلبان نظام سلامت ایران در بلایا
چکیده مقاله:
زمینه و هدف: یکی از چالشهای عمده در زمان پاسخ به بلایا کمبود نیروی انسانی متخصص در حوزه بهداشت و درمان است و یکی از راه های حل این مشکل استفاده از نیروهای داوطلب از پیش شناسایی شده در بدنه نظام سالمت میباشد. این مطالعه باهدف تبیین الگوی مدیریت داوطلبان نظام سلامت در بلایای ایران انجام شد.روش کار:پژوهش حاضر از نوع ترکیبی اکتشافی متوالی است که در دو مرحله انجام شد، در مرحله اول که با روش کیفی و تحلیل چارچوبی با انجام مصاحبه با 22نفر از افراد مطلع موضوع انجام شد ابعاد الگو تبیین شد و سپس در بخش کمی با استفاده از روش دلفی و نظرات 42 نفر از متخصصین این رشته الگوی استحصال شده اعتبارسنجی شد.نتیجه گیری: به نظر میرسد علاوه بر لزوم وجود اسناد بالا دستی حمایت کننده و ایجاد زمینه های فرهنگی و اجتماعی، بهتر است اقدامات در زمینه مدیریت داوطلبان نظام سلامت در فاز آمادگی با ثبت نام و آماده سازی داوطلبان آغاز شود و سپس در فاز پاسخ با بکارگیری متناسب آنها عملیاتی شود. ضمن اینکه بهتر است برای ترخیص و غیبت داوطلبان نیز برنامه داشت و در نهایت پیگیر وضعیت سالمت روحی و جسمی داوطلبان پس از ماموریت بود. علاوه بر این بر اساس نتایج مشخص شد که توافق بالایی در بین خبرگان مرتبط با این موضوع درخصوص ابعاد الگوی تبیین شده وجود دارد و درصد بالایی این الگو را قابل اجرا دانسته بودند.
کلیدواژه ها:
كاركنان نظام سلامت، مديريت داوطلبان، مديريت كاركنان نظام سلامت، بلايا، بيمارستان، ارائه خدمات نظام سلامت، برنامه ريزي بلايا، مطالعه كيفي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/929325/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سلمانی ندوشن، ابراهیم و سیدین، سیدحسام و اردلان، علی،1398،طراحی الگوی مدیریت داوطلبان نظام سلامت ایران در بلایا،نهمین کنگره بین المللی سلامت در حوادث و بلایا،تهران،،،https://civilica.com/doc/929325
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، سلمانی ندوشن، ابراهیم؛ سیدحسام سیدین و علی اردلان)
برای بار دوم به بعد: (1398، سلمانی ندوشن؛ سیدین و اردلان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شبکه های اجتماعی در دوران پاندمی کووید 19
- بررسی ارتباط سواد سلامت و سواد رایانه ای در بین دانشجویان علوم پزشکی تربت حیدریه
- بررسی سواد رایانه ای و عوامل مرتبط با آن در دانشجویان علوم پزشکی تربت حیدریه در سال 1397
- Living with Discordance: A Qualitative Description of the Challenges Faced by HIV Negative Married Women Running Title: Challenges Faced by HIV Negative Women in Iran
- Radix et Rhizoma Salviae Miltiorrhizae and sweet bone regeneration
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.