سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: CEUCONF06_0667
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 181
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استفاده از ترکیب خاکستر پوسته برنج و میکروسیلیس به منظور بررسی آزمایشگاهی خواص مکانیکی بتن غلتکی روسازیRCCP
چکیده مقاله:
با توجه به مزایای فنی روسازی های بتنی نسبت به روسازیهای آسفالتی، نظیر عملکرد مناسب در برابر بارهای سنگین، سهولت اجرا در جادههای با شیب زیاد و درعینحال مزیت اقتصادی روسازی بتن غلتکی نسبت به روسازی بتنی معمولی، امروزه روسازی های بتنی از جمله روسازی بتن غلتکی جایگاه خود را در کشور پیدا کرده است. هدف این مقاله، بررسی اثر میزان خاکستر پوسته برنج و میکروسیلیس به عنوان جایگزین سیمان بر مقاومت فشاری،کششی و مدول الاستیسیته میباشد. در این مقاله، ساخت نمونه ها به وسیله میکسر کارگاهی و متراکم نمودن نمونه ها به روش میز لرزه تحت سربار انجام گرفت. بدین منظور، ابتدا درصدهای مختلف مصالح تهیه و سپس نمونه ها در قالبهای استوانه ای 15×30 سانتیمتر، با نسبت های مختلف آب به سیمان، همچنین با درصدهای مختلف خاکستر پوسته برنج ساخته شدند. پس از تراکم نمونه ها، نمونه های مربوطه که شامل 3 نمونه برای مقاومت فشاری، 3 نمونه برای کششی و 3 نمونه برای مدول الاستیسیته بودند، مورد آزمایش قرار گرفتند. در این مطالعه، افزودن خاکستر پوسته برنج و میکروسیلیس، اثر قابل ملاحظه ای بر مقاومت فشاری و مدول الاستیسیته نمونه ها داشت. همچنین جایگزین نمودن خاکستر پوسته برنج و میکروسیلیس با سیمان در مقدار 10 درصد، ضمن صرفه جویی در مصرف سیمان و کاهش هزینه ها، موجب بهبود خواص مکانیکی بررسی شده در این مقاله شد.
کلیدواژه ها:
روسازی بتن غلتکی، خاکستر پوسته برنج، میکروسیلیس، مقاومت فشاری، مقاومت کششی، مدول الاستیسیته.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/927746/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حیدری، کیوان و مردوخ پور، علیرضا،1398،استفاده از ترکیب خاکستر پوسته برنج و میکروسیلیس به منظور بررسی آزمایشگاهی خواص مکانیکی بتن غلتکی روسازیRCCP،ششمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری و پنجمین نمایشگاه تخصصی انبوه سازان مسکن و ساختمان استان تهران،تهران،،،https://civilica.com/doc/927746
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، حیدری، کیوان؛ علیرضا مردوخ پور)
برای بار دوم به بعد: (1398، حیدری؛ مردوخ پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- شبیه سازی بیلان آبی حوضه آبریز با استفاده از مدل WetSpaدر محیطGIS (مطالعه موردی: حوضهآبریز مرک، استان کرمانشاه)
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.