سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: GCONF01_044
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 176
فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 22 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله امکان سنجی ایجاد خوشه های کسب وکار در نواحی روستایی، مطالعه موردی: شهرستان نهبندان
چکیده مقاله:
امروزه رشد و توسعه از طریق گسترش صنایع مختلف به صورت خوشه های صنعتی، نقش محوری و بارزی در سیاست های اقتصادی و صنعتی کشورهای توسعه یافته ایفا می نماید.بیش از سه ده ه است که توسعه صنعتی مبتنی بر خوشه ها، به عنوان یک استراتژی نوین،مورد توجه برنامه ریزان سیاستگذاران در کشورهای صنعتی و همچنین کشورهای در حال توسعه می باشد.شهرستان نهبندان یکی از شهرستا ن های استان خراسان جنوبی است که با داشتن زمینه های ایجاد فعالیت های اقتصادی و فرصت های اشتغال فراوان یکی از محرومترین مناطق کشور است که با برنامه ریزی اصولی و ایجاد اشتغال در این منطقه می توان زمینه شکوفایی هم هجانبه آن (ازنظر کشاورزی، صنعت و خدمات ) را فراهم کرد.هدف این پژوهش شناسایی شاخص های موثر بر ایجاد خوشه های کسب وکار روستایی در شهرستان نهبندان و اولویت بندی دهستان های این شهرستان برای ایجاد خوشه ها می باشد.بر این اساس در این پژوهش بعد از مطالعات نظری و شناسایی شاخص ها وزیر شاخص های موثر این شاخص ها ( عوامل اجتماعی،عوامل طبیعی وکالبدی،زیرساخت ها،استراتژی های دولت و عوامل اقتصادی) به کمک روش تحلیل سلسله مراتبی AHP مقایسه وارزیابی شدند که در این مقایسه انجام گرفته عوامل محیطی و کالبدی با بیشترین وزن اختصاص گرفته به خود (0/336) در اهمیت اول قرار دارد و بیشترین تاثیر را نسبت به دیگر شاخص ها در ایجاد خوشه های کسب وکار روستایی در شهرستان نهبندان دارد.سپس برای اولویت بندی دهستان ها برای ایجاد خوشه های کسب وکار روستایی نیز از مدلAHP استفاده گردید و هر دهستان با توجه به شاخص ها و زیر شاخص ها مورد ارزیابی قرار گرفت که نهایتا دهستان نه با امتیاز 36درصد به عنوان اولویت اول برای ایجاد خوشه های کسب وکار روستایی در شهرستان نهبندان انتخاب گردید.
کلیدواژه ها:
خوشه هاي كسب وكار روستايي،فرآيند سلسله مراتبي، شهرستان نهبندان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/926335/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صیدبیگی، صادق و نصیری، محمد و عاقلی، عظیم و رسولی، سیدحسن،1398،امکان سنجی ایجاد خوشه های کسب وکار در نواحی روستایی، مطالعه موردی: شهرستان نهبندان،نخستین کنفرانس ملی جغرافیا و برنامه ریزی شهری و روستایی،تهران،،،https://civilica.com/doc/926335
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، صیدبیگی، صادق؛ محمد نصیری و عظیم عاقلی و سیدحسن رسولی)
برای بار دوم به بعد: (1398، صیدبیگی؛ نصیری و عاقلی و رسولی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی نقش آموزش و پرورش در ایجاد دیدگاه های جدید در راستای مصرف بهینه آب در دانش آموزان دوره ابتدایی : مطالعه موردی طرح آموزش آب برای معلمان « WET »
- بررسی عوامل موثر بر خوردگی داخلی ناشی از CO2 در خطوط لوله انتقال گاز طبیعی
- حضور پذیری فضاهای عمومی شهر : نمونه موردی پارک شیرین
- نقش کیفیت وبسایت و سرمایه اجتماعی در ایجاد وفاداری مشتریان (مورد مطالعه: مشتریان سایت دیجی کال در شهر اصفهان)
- دستیابی به سرزندگی در فضاهای عمومی شهری با رویکرد پایداری اجتماعی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی نقش دیجیتال مارکتینگ و رسانه های مجازی در توسعه و بهبود مشاغل گردشگری
- بررسی پتانسیل گرشگری غذایی بومی و سنتی و تاثیر آن در توسعه ی کارآفرینی و گردشگری ایران
- توسعه ملی جمهوری اسلامی ایران با تبیین بازتاب های موقعیت ژئوپلیتیکی
- گردشگری دینی و مذهبی
- نقش عوامل ژئومورفولوژیک در توسعه فیزیکی شهر بیجار با تاکید بر برنامه ریزی محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.