سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: BEACONF01_048
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 306
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدیریت موثر زنجیره بحرانی در پروژه با نظریه محدودیت ها
چکیده مقاله:
مدیریت پروژه زنجیره بحرانی )CCPM( یکی از ابزارهای نظریه محدودیت ها )TOC( برای برنامه ریزی و مدیریت پروژه است. این روش می تواند هم در ساختارهای یک پروژه ای و هم چند پروژه ای مورد استفاده قرار گیرد که در آن منابع در چندین پروژه به طور همزمان مورد استفاده قرار می گیرند. در ساختار یک پروژه ای، این ابزار شامل موارد زیر است:-1حذف استانداردهای رفتاری موجود که برای رسیدن به اهداف پروژه مضر هستند ) پایان دادن کار در آخرین لحظه، تاخیرات غیر منطقی به منظور استفاده حداکثری از زمان موجود(؛-2برنامه ریزی )شبکه پروژه(، که رابطه بین تمام منابع و وظایف و همچنین زمان را در نظر می گیرد، وظایف را با توجه به شبکه ایمنی به موقع اجرا می کند.-3برنامه کار، که زنجیره بحرانی و واسط ها .برای ساختارهای چند پروژه ای، این ابزار شامل تمام ابزارهای مورد استفاده در یک ساختار یک پروژه ای، به عالوه ابزاری برای همزمان سازی اجرای پروژه ها، درام است، که می تواند یا فیزیکی باشد یا مجازی )قاعده ای که بیان می کند که کار بر روی بیش از شش پروژه ناکار آمد است(.هر دوی این ساختارها دارای یک عنصر اضافی هستند که کنترل و نظارت را فراهم می کند. روش زنجیره بحرانی مدیریت پروژه نیازمند به روزرسانی دوره ای در زمان تعیین شده برای تکمیل وظایف است. این اطالعات برای به روز رسانی وضعیت بافرهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و اطالعاتی را در مورد زمانی که واقعا برای اعمال برخی اقدامات اصالحی الزم است فراهم می کند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا BEACONF01_048 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/920367/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ذاکر، مجتبی و وزیری گهر، حمیدرضا،1398،مدیریت موثر زنجیره بحرانی در پروژه با نظریه محدودیت ها،نخستین کنفرانس ملی مدیریت بازرگانی، کارآفرینی و حسابداری،تهران،https://civilica.com/doc/920367
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، ذاکر، مجتبی؛ حمیدرضا وزیری گهر)
برای بار دوم به بعد: (1398، ذاکر؛ وزیری گهر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- حل سیستم ماتریسی فازی به روش محاسبه ی معکوس ماتریس
- روش های تعیین اندازه بافر در مدیریت پروژه به روش زنجیره بحرانی
- ارایه تعریف بافر منبع در زنجیره بحرانی پروژه برای زمانبندی پروژه در شرایط عدم اطمینان در زمان فعالیت ها
- ارایه رویکردی جدید برای ارزیابی پروژه در روش مدیریت زنجیره بحرانی
- ارزیابی تکنیک ccpm در مقایسه با cpm در فاز اجرا و کنترل پروژه های چند گانه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- رابطه میان مدیریت ریسک، قدرت سهامداران عمده، حاکمیت شرکتی و عملکرد بانک، بورس در بحران مالی ایران
- متن کاوی در بازار سهام
- اسلام، ارتباطات و حسابداری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه اصلاح و دائمی نمودن قانون مدیریت خدمات کشوری» (۶ . فصل چهارم ساختار سازمانی)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح احتساب سنوات خدمت بازنشستگان نیروهای مسلح»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تبدیل وضعیت شاغلان دستگاه های دولتی دارنده گواهینامه قبولی شرکت در آزمون ادواری از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۶»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تعطیلی روز پنجشنبه کلیه مراکز اداری و آموزشی و قضائی در کلیه استان ها و شهرستان ها همانند تهران»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.