سال انتشار: 1383
محل انتشار:
اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 043_3871878139
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,322
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل پایداری پوسته های استوانه ای به روش DQ
چکیده مقاله:
کاربرد روشهای عددی در حل مسائل مکانیک جامدات از جمله موضوعاتی است در طی دو دهه اخیر به طور فزایندهای نظر محققان را به خود جلب نموده است. از جمله این روشهای عددی میتوان به روشDifferential Quadrature (DQ) اشاره نمود که بر اساس ارزیابی مشتقات جزئی یک تابع در یک نقطه بر حسب مقادیر تابع در نقاط دیگر شبکه شکل گرفته است. پیشرفتهای کسب شده در گسترش این روش نشان میدهد که روش DQ پتانسیل لازم برای رقابت با دیگر روشهای عددی از جمله اجزاءمحدود را دارد. هدف این مقاله، توسعه روش DQ برای حل مسائل پایداری پوستههای استوانهای شکل میباشد. ابتدا وضعیت حاکم بر رفتار پوسته با در نظر گرفتن بارهای واقع در سطح بر اساس فرضیات متداول بر مبنای تئوری Flugge فرموله شده و به صورت معادلاتی با متغیرهای جابجایی ارائه میشود. سپس معادلات حاکم به روش DQ در نقاط شبکه گسستهسازی شده و با اعمال شرایط مرزی مناسب تراکمسازی استاتیکی آنها انجام میشود. برنامه رایانهای مناسب برای حل این معادلات توسعه داده میشود. حل معادلات حاصل به روش DQ نشان میدهد که امکان دسترسی به جوابهای دقیق در حد قابل رقابت با روشهای دیگر عددی وجود دارد. همچنین مثالهای ارائه شده با مراجع معتبر دیگر، مورد تأیید قرار میگیرند
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 043_3871878139 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/92/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:برزوئیان، امیر و سعادت پور، محمدمهدی و ازهری، مجتبی،1383،تحلیل پایداری پوسته های استوانه ای به روش DQ،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/92
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، برزوئیان، امیر؛ محمدمهدی سعادت پور و مجتبی ازهری)
برای بار دوم به بعد: (1383، برزوئیان؛ سعادت پور و ازهری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- Bert, C. W., Malik, M., "Differential quadrature method in computational ...
- Flugge, W., Stresses in Shells, S pring er-Verlag, New York, ...
- V odenitcharova _ T., Ansourian, P., "Buckling of circular cylindrical ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اعمال شرط مرزی مختلط برای تحلیل پایداری ورقهای نازک مستطیلی به روش GDQ
- مدلسازی آسیب خستگی پیش روند در سازه های اتصال چسبی
- بررسی شکست قطعات سرامیکی با ابعاد مختلف با استفاده از روش المان چسبناک
- ارائه مدلی نوین با استفاده از روش المان مرزی برای مطالعه میکرومکانیک شکست در استخوان فشرده
- تحلیل استاتیکی و کمانشی ورق های نازک ویسکوالاستیک با استفاده از روش بدون شبکه باهم مکانی توابع پایه شعاعی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.