سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: SECM03_334
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 148
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نگرش تحلیلی بر رفتار غیرخطی سازه های میان مرتبه قاب خمشی دسته شده تحت اثر خرابی پیشرونده با رویکرد زاویه تابش زلزله
چکیده مقاله:
موضوع طراحی و ارزیابی لرزهای سازه ها نیاز به شناخت مقتضیات مهندسی اسکلت مقاوم و بررسی مشخصات بارگذاری های گوناگون وارده در دوره های زمانی کوتاه و دراز مدت دارد. هدف اصلی در طراحی، ایجاد استحکام کافی برای اسکلت مقاوم است تا سازه در بحرانی ترین شرایط بارگذاری در طول عمر خود پایدار باقی بماند. بدین ترتیب، رفتار اعضای بحرانی که تخریب آنها موجب خرابی پیشرونده در یک بخش یا تمام سازه میشود، باید مورد توجه قرار گیرد. تحلیل خرابی پیشرونده نقش مهمی در تشخیص پایداری سازه ها تحت بارهایی نظیر زلزله دارد. در این پژوهش عملکرد لرزه ای یک سازه قاب خمشی دسته شده با 10 طبقه ارتفاع اسکلت مقاوم، تحت اثرات پدیده خرابی پیشرونده ناشی از رکوردهای زلزله حوزه نزدیک بررسی شده است. رکوردهای زلزله با اعمال چهار زاویه تابش و در دو معیار شتاب بیشینه ورودی، به سازه مطالعاتی اعمال شده اند. مجموعه رکوردهای انتخابی شامل جنبش اصلی ثبت شده زمین مربوط به دو زلزله طبس 1978 و بم 2003 در ایران و نیز رکورد ایستگاه رینالدی RRS از زلزله Northridge 1994 کالیفرنیا میباشد. نتایج این پژوهش بر اساس انجام تحلیلهای تاریخچه زمانی غیرخطی تحت مجموعه رکوردهای سه مولفهای مذکور حاصل گردیده و ارزیابی شده است. اسکلت مقاوم سازه مطالعاتی شامل ساختار قاب خمشی محیطی و یک مجموعه داخلی صفحات قابی است که پیکره یکپارچه شامل 9 سلول صلب با سختی بالا را تشکیل میدهند. سازه مطالعاتی در ارتفاع 10 طبقه بر اساس ضوابط آییننامه طرح لرزه ای ایران (استاندارد 2800، ویرایش چهارم) و نیز مباحث ششم و دهم مقررات ملی ساختمان طراحی شده است. بررسی پارامترهای پاسخ این نوع اسکلت مقاوم نشان دهنده عملکرد لرزهای مناسب این سازه تحت اثر خرابی پیشرونده، بویژه تحت رکوردهای نیرومند زلزله در نواحی نزدیک گسلهای فعال است.
کلیدواژه ها:
قاب محيطي دسته شده، پاسخ لرزه اي، خرابي پيشرونده، حذف عضو، زاويه تابش زلزله
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/917592/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:القاصی، عرفان و کیوانی قمصری، جعفر و مشکوه الدینی، افشین،1398،نگرش تحلیلی بر رفتار غیرخطی سازه های میان مرتبه قاب خمشی دسته شده تحت اثر خرابی پیشرونده با رویکرد زاویه تابش زلزله،سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در مهندسی سازه و مدیریت ساخت،تهران،،،https://civilica.com/doc/917592
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، القاصی، عرفان؛ جعفر کیوانی قمصری و افشین مشکوه الدینی)
برای بار دوم به بعد: (1398، القاصی؛ کیوانی قمصری و مشکوه الدینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تجزیه و تحلیل خرابی پیشرونده تحت سناریو حذف ستون ها در مکان های مختلف در سازه های فولادی
- استفاده از محاسبات نرم در پیش بینی زلزله احتمالی استان سمنان
- Evaluation of Nonlinearity and equivalent methods on site response analysis
- بررسی استفاده از خرپاهای فولادی برای مقابله با خرابی پیشرونده ناشی از زلزله در قاب های بتن آرمه
- اثر درز میانقاب بر مقاومت سازه قاب خمشی فولادی در برابر خرابی پیش رونده
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- INTRODUCTION AND DISCUSSION OF POST-EARTHQUAKE QUICK INSPECTION METHOD FOR DAMAGED BUILDINGS IN JAPAN
- ENERGY ABSORPTION AND INELASTICITY DISTRIBUTION MECHANISMS IN STEEL MOMENT FRAMES AFFECTED BY MAINSHOCK-AFERSHOCK SEQUENCES
- EVALUATION OF FEMA P-58 METHOD FOR ESTIMATING RESIDUAL DRIFT DEMANDS IN BUCKLING RESTRAINED BRACED FRAMES
- INEXPENSIVE DAMAGE DETECTION OF CABLE-STAYED BRIDGES USING SIGNAL PROCESSING AND MACHINE LEARNING
- VERIFYING THE CHOICE OF NUMERICAL MODEL OF A BUILDING BY IN SITU INVESTIGATION AFTER REALIZATION
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.