(فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
راهنمای دانلود فایل کامل این مقاله
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : 0 تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رنگیزه های فیکوبیلین در سویه های سیانوباکتری هتروسیست دار جدا شده از شالیزارهای غرب استان مازندران
امیرعلی کلیایی - گروه کشاورزی، پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری طبرستان، ایرانقربانعلی نعمت زاده - گروه کشاورزی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی، ساری، ایرانندا سلطانی - گروه میکروبیولوژی نفت، پژوهشکده علوم کاربردی جهاد دانشگاهی، دانشگاه شهید بهشتی ، تهران، ایرانشادمان شکروی - گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه آزاد اسلامی، گرگان، ایران
چکیده مقاله:
سیانو باکتری ها ارگانیسم های فتوسنتز کننده گرم منفی می باشند. آنها یکی از موفق ترین گروه های ارگانیسم این سیاره به شمار می آیند که از شکل اولیه حیات تا تکامل امروزی بر روی زمین دیده شده اند. در طی تاریخچه تکامل طولانیشان، سیانوباکتری ها تغییراتی کارکردی پیموده اند که این تغییرات مسئول فیزیولوژی قابل انعطاف و مقاومت وسیع اکولوژی در این باکتری ها است. توانایی سیانوباکتری ها در مقاومت به دمای بالا، تشعشع ماورای بنفش، خشک شدن، تنش های شوری و آبی موجب موفقیت رقابتی در دامنه وسیعی از شرایط محیطی می گردد. گونه های متنوعی از سیانوباکتری ها ترکیبات متفاوتی از کروموفورها و فیکوبیلی پروتئین ها را در جهت بهبود توانایی برداشت نور در فرایند فتوسنتز به کار می برند. فیکوبیلی زوم ها به عنوان آنتن های اولیه برداشت کننده نور در فتوسیستم II در سیانوباکتری ها و جلبک های قرمز وجود دارند. هدف از این تحقیق بررسی رنگیزه های فیکوبیلین در سویه های هتروسیست دار جدا شده از شالیزارهای غرب استان مازندران می باشد. بعد از جمع آوری نمونه خاک و کشت سویه در محیط کشت BG110، به منظور انجام پروسه خالص سازی کشت مجدد در محیط کشت جامد و مایع انجام گرفت. سپس سویه ها از لحاظ ریخت شناسی بررسی شدند، نتایج نشان داد که به دلیل سازش سویه در شرایط نوری قابل دسترس، گونه های مختلف از سیانوباکتری ها تنوع بالایی از فیکوبیلی پروتئین را در جهت بهینه سازی توانایی دریافت نور برای فتوسنتز بکار می گیرند. به گونه ای که میزان فیکوسیانین، آلوفیکوسیانین و فیکو اریترین در هر سویه متفاوت از سویه دیگر بوده و بالاترین میزان این ترکیبات پروتئینی به ترتیب در سویه MGCY372 (Plectonema boryanum) مشاهده گردید.
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/912832/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
کلیایی، امیرعلی و نعمت زاده، قربانعلی و سلطانی، ندا و شکروی، شادمان،1397،بررسی رنگیزه های فیکوبیلین در سویه های سیانوباکتری هتروسیست دار جدا شده از شالیزارهای غرب استان مازندران،،،،،https://civilica.com/doc/912832
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1397، کلیایی، امیرعلی؛ قربانعلی نعمت زاده و ندا سلطانی و شادمان شکروی) برای بار دوم به بعد: (1397، کلیایی؛ نعمت زاده و سلطانی و شکروی) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :
Araoz,R.,Lebert,M.,andHader,DP.(1998). Electrophoretic applications of phycobiliproteins. Electrophoresis. 19: 215-219. ...
Babichenko, S., Leeben, A., Poryvkina, L., van der Vagt, R. and ...
Bennet, A. and Bogorad, L. (1973).Complementary chromatic adaptation in filamentous ...
Chaneva, G., Furnadzhieva, S., Minkova, K. and Lukavsky, J. (2007). ...
Chen, F., Zhang, Y. and Guo, S. (1996). Growth and ...
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.