سال انتشار: 1397
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم
کد COI مقاله: CMTS02_274
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 114
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی و بازسازی شبکه ژن های هدف miR146b دخیل در فرآیند تولید شیر گاوشیری
چکیده مقاله:
فرآورده های لبنی به عنوان ماده غذایی فرآسودمند شناخته شده اند بطوری که استفاده از آنها اثر مستقیم و قابل توجهی بر سلامت دارد. شیر به عنوان بهترین منابع تامین پروتئین وکلسیم به شمار می رود. در تمامی نقاط دنیا در زمینه تولید، تجارت و مصرف بهینه آن سرمایه گذاری قابل توجهی صورت می گیرد. با این وجود ساز و کارهایی که بتوانیم تولید شیر را بالا ببریم به طور کامل شناسایی نشده تولید شیر فرآیند فیزیولوژیکی می باشد که تحت تاثیر تعداد بسیار زیادی از ژن ها، ریز RNA ها، مسیرهای ژنی و مسیرهای سیگنال دهی قرار می گیرد. ریز RNA ها در واقع RNA هایی با حدود 22 نوکلئوتید هستند که از پیش سازهای طویل تری ساخته شده اند این مولکول ها با تاثیر بر بیان ژن ها فرآیندهای مختلف سلولی را تحت تاثیر قرار می دهند. در این مطالعه داده مورد نظر از پایگاه داده ای Array express با شماره دسترسی E-GEOD-61227 استخراج گردید. میزان بیان bta-miR146b با استفاده از نرم افزار GEO2R محاسبه شد و ژن های هدف ریز RNA مورد مطالعه با استفاده از پایگاه داده ای miRwalk شناسایی شد. در ادامه از نرم افزار DAVID به منظور بررسی مسیرهای بیولوژیکی ژن های هدف استفاده شد. ترسیم شبکه ژنی ژن های مرتبط با تولید شیر در این مطالعه با استفاده از نرم افزار Cytoscape انجام شد. نتایج این مطالعه منجر به شناسایی ژن های SHC1, CBL, PRKCE شد که در تنظیم رشد غدد پستان ، تکثیر سلول های آلوئل و سنتز ترکیبات شیر نقش مهمی دارند. بنابراین با توجه به پتانسیل این ژن ها می توان از آنها به عنوان ژن های موثر در برنامه های اصلاح نژادی جهت بهبود صفت اقتصادی تولید شیر بهره برد.
کلیدواژه ها:
ريز RNA ، توليدشير، شبكه ژني، مسيرسيگنال دهي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/899666/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسکندری نسب سیاهکوهیه، سعیده و بحرینی، محمدرضا و رودباری، زهرا،1397،شناسایی و بازسازی شبکه ژن های هدف miR146b دخیل در فرآیند تولید شیر گاوشیری،دومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم،آمل،،،https://civilica.com/doc/899666
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، اسکندری نسب سیاهکوهیه، سعیده؛ محمدرضا بحرینی و زهرا رودباری)
برای بار دوم به بعد: (1397، اسکندری نسب سیاهکوهیه؛ بحرینی و رودباری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر مان ها (شیرابه های قندی) مهم ایران
- مکانیسم متیلاسیون DNA، جایگاه و عملکرد آن در فعالیت های ژنتیکی
- نقش ویتامین A بر روی بیان ژنی
- برآورد ارزش اقتصادی برای صفات تولیدی و طول عمرگله گاوهای هلشتاین استان همدان
- مروری بر اصلاح نژاد بز ( اهمیت، تنوع ژنتیک و اقدامات اصلاح نژادی صورت گرفته )
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- اثر مدیریت دانش در انتخاب و انتقال تکنولوژی انرژی های پاک در صنعت خودرو(مورد مطالعه: شرکت صنعتی ایران خودرو)
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.