سال انتشار: 1389
محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی نگهداری و تعمیرات
کد COI مقاله: NCM06_008
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,168
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه ی مدلی در نگهداری و تعمیرات قطار با استفاده از تلفیق روش تصمیم گیری AHP و داده کاوی
چکیده مقاله:
حمل و نقل ریلی شاخه ای از حمل ونقل زمینی و از جمله بخش های مهم و زیر بنای حمل و نقل است. به دلیل گستردگی حوزه مربوطه، این شاخه از حمل و نقل در سه دسته کلی مسیر ریلی، ماشین آلات ریلی و مدیریت سیتم ریلی مورد بررسی قرار می گیرد. علم داده کاوی و کشف الگوهای نهفته یک فرآیند علمی جهت شناسایی الگوهای بالقوه و قابل فهم از داده ها است. این مقاله با بررسی داده کاوی در حمل و نقل ریلی، در هر سه حوزه ، چهارچوب هایی را تدوین نموده، که ارتباط جمعی تکنیک داده کاوی و حمل و نقل ریلی را نشان می دهد. علاوه بر آن با استفاده از روش تصمیم گیری AHP و تکنیک خوشه بندی و قوانین انجمنی و درخت تصمیم از داده کاوی، برنامه ای برای تعمیرات و نگهداری قطارها ارائه می گردد. در دوین این برنامه بدون نیاز به توزیع های آماری خرابی ماشین، اولویت تعمیراتی هر گروه از قطارها مشخص می شود. داده های مورد استفاده در مقاله واقعی و مربوط به شرکت قطار های مسافربری رجا می باشد.
کلیدواژه ها:
تعميرات و نگهداري، داده كاوي، مسير ريلي، ماشين آلات ريلي و مديريت سيتم ريلي، خوشه بندي، قوانين لنجمني، درخت تصميم
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/87969/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سلیمانی، نفیسه و سپهری، محمد مهدی و حاج فتحهلیها، عباس،1389،ارائه ی مدلی در نگهداری و تعمیرات قطار با استفاده از تلفیق روش تصمیم گیری AHP و داده کاوی،ششمین کنفرانس ملی نگهداری و تعمیرات ،تهران،،،https://civilica.com/doc/87969
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، سلیمانی، نفیسه؛ محمد مهدی سپهری و عباس حاج فتحهلیها)
برای بار دوم به بعد: (1389، سلیمانی؛ سپهری و حاج فتحهلیها)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- رابطه ی بین رشد اقتصادی،توسعه بخش بانکی، توسعه بازار سهام و سایر متغیر های اقتصاد کلان؛ با استفاده از روش تحلیل مولفه های اساسی و مدل خود رگرسیونی برداری
- نانو در علم و تکنولوژی در آینده
- تاثیر پاداش بر عملکرد کارکنان سازمان
- بررسی سیاستهای قیمت گذاری در زنجیره تامین
- ارزیابی مخاطرات کوره یک کارخانه سیمان با روش آنالیز بحرانیت حالات شکست و اثرات آن (FMECA)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بهینه سازی استوانه كامپوزیتی تحت اثر ارتعاش تصادفی
- ریز ربات های هوایی تكبال الهام گرفته شده از طبیعت
- مدل سازی و پیش بینی رفتار سیلان آلیاژ Mg-4Sn در تغییر شكل گرم توسط روش های شبكه مصنوعی و منطق فازی
- تشخیص و جبران سازی عیب در ربات های صنعتی مبتنی بر پایش وضعیت
- بررسی تاثیر هندسه بر توزیع تنش و ضریب شدت تنش یك صفحه با ترك لبه ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.