سال انتشار: 1397
محل انتشار: طب و تزکیه، دوره: 27، شماره: 3
کد COI مقاله: JR_TAZK-27-3_002
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 127
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تدوین شاخصهای رصد عملکرد گروههای آموزشی علوم پایه برای تهیه داشبورد عملکردی تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
چکیده مقاله:
زمینه و هدف: جایگاه آموزش عالی در فرایند توسعه کشورها بسی رفیع و مورد توجه ملت ها و دولت ها بوده و هست. در بین دوره های مختلف آموزش عالی، تحصیلات تکمیلی وظیفه تربیت نیروی انسانی متخصص در عرصه آموزش، پژوهش و خدمات را بر عهده دارد. در سالهای اخیر، رشد کمی تحصیلات تکمیلی در ایران روندی روزافزون داشته و اکنون بعد کیفی آن مورد توجه سیاستگزاران و تصمیم گیران نظام آموزش عالی است. هدف پژوهش حاضربررسی وضعیت فرایندها و برون دادهای گروه های آموزشی واجد دوره های تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی کرمان می باشد. روش بررسی: تحقیق حاضر از نوع توصیفی بوده است و با استفاده از چک لیست انجام شده است. جامعه آماری تحقیق گروه های آموزشی علوم پایه دارای دوره تحصیلات تکمیلی در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان بوده اند. داده های حاصله با استفاده از سنجه های پراکندگی مرکزی مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفته اند. یافته ها: امتیاز کسب شده داشبورد آموزشی تعدادی از گروههای آموزشی مورد بررسی در این مطالعه نشان می دهد که با لحاظ کردن نمره ماکزیمم 72 داشبورد، 39.1 % گروه ها بیش از 50% امتیاز داشبورد را کسب نموده اند. بیشترین امتیاز کسب شده به ترتیب مربوط به گروه های آمار و اپیدمیولوژی (63.88%) ، انگل شناسی (62.5% ) و علوم اعصاب (62.5 %) می باشد. نتیجه گیری: داشبورد از جمله ابزارهای مدیریتی نوین می باشد که با امکان آنالیز و تحلیل شاخص های کلیدی عملکرد، تصمیم گیری را برای دستیابی به اهداف میسر می سازد. ارائه تصویر صحیح از سیستم، شناسایی نقاط ضعف و قوت، تشخیص مسیر استراتژی های اخذ شده و دستیابی به دید کلی از عملکرد زیر مجموعه باعث افزایش توانمندی در تصمیم گیری آگاهانه خواهد داشت و قدرت نظارت بر عملکرد را افزایش می دهد.
کلیدواژه ها:
آموزش عالي, تحصيلات تكميلي, داشبورد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/874495/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:تیرگری، بتول و فصیحی هرندی، مجید و حق دوست، علی اکبر و شریفی فر، فریبا،1397،تدوین شاخصهای رصد عملکرد گروههای آموزشی علوم پایه برای تهیه داشبورد عملکردی تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی کرمان،،،،،https://civilica.com/doc/874495
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، تیرگری، بتول؛ مجید فصیحی هرندی و علی اکبر حق دوست و فریبا شریفی فر)
برای بار دوم به بعد: (1397، تیرگری؛ فصیحی هرندی و حق دوست و شریفی فر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.