سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: TETM04_001
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 282
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهبود پایداری ولتاژ یک سیستم توزیع نامتعادل و جایابی بهینه واحدهای DG بر پایه DFIG سنکرون با استفاده از الگوریتم ژنتیک
چکیده مقاله:
بمنظور بهره وری حداکثری از منابع تولید پراکنده در راستای تامین توان مصرفی و بهبود پایداری ولتاژ، جایابی آنها با در نظر گرفتن جنبه های فنی و اقتصادی امری بسیار حائز اهمیت می باشد. در این مقاله، علاوه بر ارائه روشی جدید بمنظور بهبود پایداری ولتاژ در یک سیستم توزیع نامتعادل، جایابی بهینه واحدهای تولید پراکنده به منظور کاهش تلفات و هزینه ها صورت گرفته است. در این راستا، مدل سازی هزینه های منابع تولید پراکنده شامل هزینه های سرمایه گذاری و بهره برداری به طور دقیق انجام شده است، همچنین حالات مختلفی نظیر در نظر گرفتن نوع بار مشتریان و نرخ خرابی فیدرهای شبکه نیز در این مطالعه مورد توجه قرار گرفته است. علاوه بر این، جایابی منابع تولید پراکنده با استفاده از الگوریتم بهینه سازی ژنتیک به نحوی انجام شده است که پایدارساز ولتاژ پیشنهادی قادر به میراسازی حداکثری نوسانات و در نتیجه حفظ و بهبود پایداری شبکه باشد. درنهایت به منظور ارزیابی عملکرد روش ارائه شده، پیاده سازی آن روی یک شبکه توزیع دارای 28 شین و در نرم افزار متلب انجام و نتایج حاصل از شبیه سازی مورد تجزیه و تحلیل و مقایسه با حالت بدون استفاده از رویکرد پیشنهادی قرار گرفته است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا TETM04_001 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/872798/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدنژاد، علی و رادمنش، حمید و جوادی، شهرام،1397،بهبود پایداری ولتاژ یک سیستم توزیع نامتعادل و جایابی بهینه واحدهای DG بر پایه DFIG سنکرون با استفاده از الگوریتم ژنتیک،چهارمین کنفرانس ملی تکنولوژی های نوین در مهندسی برق، مخابرات و مکاترونیک،سمنان،https://civilica.com/doc/872798
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، محمدنژاد، علی؛ حمید رادمنش و شهرام جوادی)
برای بار دوم به بعد: (1397، محمدنژاد؛ رادمنش و جوادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارایه یک روش ترکیبی برای پیش بینی خطای نرم افزار برپایه الگوریتم های ژنتیک، درخت تصمیم گیری و شبکه های عصبی
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
- ارزیابی تاثیر بافل مارپیچی پیوسته در بهبود انتقال حرارت مبدل پوسته لوله و معرفی رابطه ای برای تخمین انتقال حرارت برحسب تعداد لوله و دبی سیال در گردش
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- دستاوردهای واحد تحقیق و توسعه شرکت صنایع امرسان
- بررسی و شناخت سیستمهای ماتی پلکس در خودرو
- نقش تحقیق و توسه در صنایع مخابراتی راه دور ایران
- استخراج پلاکهای بیماری MS از تصاویر MRI (پردازش تصویر)
- تولید انرژی الکتریکی در انرژی حرکتی انسان به هنگام راه رفتن به روش مکانیکی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ارزیابی بهره وری (کارایی - اثربخشی) تحقیقات صنعت برق با رویکرد کمی نگر
- امنیت داده و ارتباطات صنعت برق بر اساس استاندارد IEC ۶۲۳۵۱
- چالش ها و راهکارهای رونق تولید در سال ۱۳۹۸ (۵ .بخش برق)
- سیستم های زمین و رفتار شبکه های برق
- دو راهکار پیشنهادی برای کاهش پیک بار ۱۳۹۸ شبکه سراسری برق
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.