سال انتشار: 1397
محل انتشار: اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران
کد COI مقاله: FNCAE01_050
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 180
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تولید صنعتی ملکه زنبور عسل توام با تولید ژله رویال در مناطق گرمسیر
چکیده مقاله:
کشور ایران با دارا بودن اقلیم های متفاوت و مختلف یکی از نقاط بسیار مستعد برای پرورش زنبورعسل و محصولات مختلف کندو است. در سالهای اخیر با رشد فزاینده تعداد زنبورداران کشور و نیاز به ملکه های با کیفیت در ابتدای فصل تولید، موجب تاسیس مراکز تولید ملکه گشته و از آنجایی که فعالیت زنبورعسل در استانهای گرمسیر کشور نظیر خوزستان به لحاظ تقویم زنبورداری حدود دو ماه پیش از سایر مناطق کوهستانی انجام میپذیرد، پتانسل خوبی جهت تولید ملکه های پیش رس محسوب میشود، همچنین حین انجام فعالیت تولید ملکه میتوان اقدام به تولید ژله رویال نمود که محصولی غنی به لحاظ ارزش غذایی همچنین دارای قیمت مناسبی است. طبق پژوهش های به عمل آمده در جهان از روش های متعددی جهت تولید ملکه و ژله رویال استفاده میشود که هر روش متناسب با امکانات، شرایط اقلیمی و نوع مدیریت کلنیها، همچنین فصل تولید دارای خصوصیات منحصر به فردی میباشد. به منظور دستیابی به بالاترین راندمان تولید همزمان این دو محصول، بهترین گزینه استفاده از کلنی های استارتر بدون ملکه و کلنیهای فینیشر دو طبقه با ملکه میباشد.
کلیدواژه ها:
اقلیم های مختلف، کیفیت ملکه ی زنبورعسل، ملکه های پیشرس، ارزش غذایی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/870079/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسدی، مجید و دوسته نیا، فاطمه،1397،بررسی تولید صنعتی ملکه زنبور عسل توام با تولید ژله رویال در مناطق گرمسیر،اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران،باوى،،،https://civilica.com/doc/870079
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، اسدی، مجید؛ فاطمه دوسته نیا)
برای بار دوم به بعد: (1397، اسدی؛ دوسته نیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربرد GIS در کشاورزی
- شناسایی مشکلات تولیدکنندگان عسل در شهرستان ایلام با روش تحلیل عاملی
- مقایسه برخی ترکیبات شیمیایی و ارزش تغذیه ای کلاهک و پایه قارچ دکمه ای (آگاریکوس بیسپوروس) (به منظور استفاده بهینه از ضایعات کشاورزی)
- شناسایی نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدید خوشه کسب و کار تولید عسل استان ایلام
- پدافند غیر عامل در کشاورزی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک غیر سرطانی فلس جیوه ناشی از مصرف کنسرو تن ماهی زرد باله (گیدر)
- تحلیلی بر شاخص های سلامت خاک راهی به سوی کشاورزی پایدار
- تغییرات اقلیمی حوضه آبریز دجله و فرات با استفاده از داده های ماهواره دانشگاه آیداهو آمریکا در سامانه گوگل ارث انجین (2010-2020)
- مدیریت سیلاب در رودخانه با استفاده از روش های سازه ای و غیر سازه ای
- تاثیز استفاده از لجن فعال و نشاسته کاتیونی بز ویژگی های فیزیکی و مقاومتی کاغذ حاصل از الیاف روزنامه بازیافتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.