سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شبیه سازی تأثیر آشفتگی بر آستانه حرکت رسوبات با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,060

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

IREC08_406

تاریخ نمایه سازی: 30 دی 1388

چکیده مقاله شبیه سازی تأثیر آشفتگی بر آستانه حرکت رسوبات با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

بررسی آستانه حرکت ذرات رسوبیکی از محورهای اصلی حرکت ذرات در امتداد بستر رودخانه می باشد . دراین مقاله سعی شده است تأثیر آشفتگی بر آستانه حرکت ذرات مورد بررسی قرار گیرد . آستانه حرکت رسوبات توسط روش های مختلفی از قبیل ر وش های آماری و تصادفی، سرعت بحرانی و معیارهای آستانه حرکت موردبررسی قرار گرفته و پارامترهای مختلفی به عنوان عوامل مؤثر بر آن در نظر گرفته شده است. در این مقاله با استفاده از شبکه های عصبی و در نظر گرفتن نقش تنش های آشفتگی بر آستانه حرکت، تابع چگالی احتمال آستانه حرکت رسوبات شبی ه سازی شده است. نتایج حاصل از بررسی عملکرد سناری و های شبیه سازی شده باالگوریتم MLP در شبکه عصبی و مقایسه با داد ه های آماری حاکی از دقت قابل قبول شبکه عصبی در ارزیایی آستانه حرکت ذرات رسوب می باشد که از این الگوریتم در پی ش بینی احتمال آستانه حرکت در چهار پوشش مختلف استفاده شده است.

کلیدواژه های شبیه سازی تأثیر آشفتگی بر آستانه حرکت رسوبات با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی:

نویسندگان مقاله شبیه سازی تأثیر آشفتگی بر آستانه حرکت رسوبات با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

عطیه طالبی آهویی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع آب

سیده معصومه حسینی

دانشجوی کارشناس یارشد مهندسی آب- هیدرولیک

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
منهاج .م . ب . 1379، "مبانی شبکه های عصبی"، ...
Naden, P. (1987). "An Erosion Criterion for Gravel-Bed Rivers ", ...
Papanicolaou, A., M. Balakrishnan, P. Diplas, and C. L. Dancey ...
Fenton, J. D., and J. E. Abbott (1977). "Initial Movement ...
Papanicolaou, A., M. Balakrishnan, P. Diplas, and C. L. Dancey ...
Yalin, M. S. (1977). "Mechanics of Sediment Transport". 2nd Edition, ...
Nakagawa, H., and I. Nezu (1978). _ Bursting Phenomenon Near ...
Papanicolaou, A., P. Diplas, M. Balakrishnan, and C. L. Dancey ...
Shahid Chamran University , 26-28 Jan. 2010 , Ahwaz ...
th International River Engineering Conference Shahid Chamran University , 26-28 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شبیه سازی تأثیر آشفتگی بر آستانه حرکت رسوبات با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی" توسط عطیه طالبی آهویی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع آب؛ سیده معصومه حسینی، دانشجوی کارشناس یارشد مهندسی آب- هیدرولیک نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی هشتمین سمینار بین المللی مهندسی رودخانه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شبیه سازی، رسوب، آشفتگی، شبکه عصبی مصنوعی، الگوریتم MLP هستند. این مقاله در تاریخ 30 دی 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1060 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بررسی آستانه حرکت ذرات رسوبیکی از محورهای اصلی حرکت ذرات در امتداد بستر رودخانه می باشد . دراین مقاله سعی شده است تأثیر آشفتگی بر آستانه حرکت ذرات مورد بررسی قرار گیرد . آستانه حرکت رسوبات توسط روش های مختلفی از قبیل ر وش های آماری و تصادفی، سرعت بحرانی و معیارهای آستانه حرکت موردبررسی قرار گرفته و پارامترهای ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی شبکه عصبی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله شبیه سازی تأثیر آشفتگی بر آستانه حرکت رسوبات با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.