سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: DHCONF04_014
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 112
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رابطه خودکارامدی، سبک های مقابله و میزان شادکامی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی فسا
چکیده مقاله:
هدف پژوهش حاضر، تبیین رابطه بین خودکارآمدی با سبک های مقابله و میزان شادکامی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی فسا بود. پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نظر نحوه ی گردآوری اطلاعات توصیفی و از نوع همبستگی بود. پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نظر نحوه ی گردآوری اطلاعات توصیفی و از نوع همبستگی بود. از نظر ماهیت و روش توصیفی پیمایشی بود. جامعه آماری این پژوهش، شامل کلیه کارشناسان آموزش، کارکنان غیر آموزشی و کارکنان ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی فسا بودند که در سال 1396 در این دانشگاه مشغول به کار بودند که با توجه به اطلاعات به دست آمده تعداد این کارکنان بالغ بر 300 نفر بود. حجم نمونه 170 نفر از کارشناسان آموزش، کارکنان غیر آموزشی و کارکنان ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی فسا بودند. برای انتخاب تعداد نمونه آماری از روش نمونه گیری طبقه ای متناسب با ح جم استفاده گردید و همچنین برای تعیین حجم نمونه موردنظر با توجه به تعداد جامعه اماری، جدول مورگان مورد استفاده قرار گرفت. نمونه برآورد شده با استفاده از این جدول 170 نفر بود. همچنین برای اندازه گیری متغیرهای پژوهش از پرسشنامه های استاندارد استفاده شد. در این پژوهش از سه پرسشنامه استفاده شده است: پرسشنامه ی شادکامی آکسفورد که توسط آرگایل و لو 1990 تهیه شده است. پرسشنامه مقابله با موقعیت های استرس زا ساخته ی اندلر و پارکر و مقیاس خودکارآمدی عمومی شوارتز و جر و سالم 1995. جهت آمار توصیفی و از میانگین، انحراف معیار و فراوانی و درصد استفاده شد، و در سطح استنباطی از ضریب همبستگی پیرسون و آزمون تی مستقل استفاده شد. یافته های مطالعه حاضر نشان می دهد، سبک های مقابله ای به جز سبک مقابله ای اجتنابی با خودکارآمدی رابطه معنادار دارد. p<0/05. تمامی سبک های مقابله ای با شادکامی رابطه معنادار دارد. p<0/05 خودکارآمدی با شادکامی رابطه معنادار دارد. p<0/05. در مجموع مطالعه حاضر نشان داد بین خودکارآمدی و سبک های مقابله و شادکامی کارکنان علوم پزشکی فسا رابطه معنادار وجود دارد.
کلیدواژه ها:
خودكار آمدي، سبك هاي مقابله، شادكامي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/849168/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدی، مهدی و شمس فر، ریحانه،1397،بررسی رابطه خودکارامدی، سبک های مقابله و میزان شادکامی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی فسا،چهارمین همایش بین المللی افق های نوین در علوم انسانی و مدیریت،تهران،،،https://civilica.com/doc/849168
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، محمدی، مهدی؛ ریحانه شمس فر)
برای بار دوم به بعد: (1397، محمدی؛ شمس فر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر رهبری معنوی و توانمند سازی روانشناختی بر رفتارهای فرانقش کارکنان و ترک خدمت در سازمان میراث فرهنگی استان اصفهان
- تاثیر حکمرانی خوب بر رفتار منافقانه در سازمان های دولتی ایران در استان اصفهان
- تا ثیر آزادی بیان، دگراندیشی سازمانی و ارتباط گریزی کارکنان آموزش و پرورش منطقه جرقویه اصفهان بر هویت سازمانی آنان
- تاثیر اقدامات مدیریت منابع انسانی بر ترک خدمت نیروی خدماتی در بیمارستان شهید بهشتی شیراز
- تببین نقش واسطه ای یگانگی فرد-سازمان در رابطه بین خودارزشیابی مرکزی و عملکرد شغلی در بیمارستان تامین اجتماعی شیراز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.