سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CEITCONF02_049
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 92
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله یک مکانیزم کارا با استفاده از رمزنگاری RSA و سیستم اعداد مانده ای در راستای بهبود امنیت در محیط ابری
چکیده مقاله:
در عصر کنونی با پیشرفت روزافزون دنیای فناوری اطلاعات، ما نیازمند انجام کارهای محاسباتی توام با دسترسی به اطلاعات در هرمکانوزمان هستیم به همین سبب رایانش ابری تبدیل به یک موضوع فراگیر شده و روزبه روز افراد را بیشتر به استفاده از آن متمایل می کند. رایانش ابری به معنی توسعه و به کارگیری فناوری کامپیوتر بر مبنای اینترنت است. فناوری رایانش ابری به سرعت رو به رشد است. در ذخیره سازی ابری که بخش بزرگی از رایانش ابری می باشد، امکان ذخیره سازی اطلاعات فراهم شده است. بنابراین مهمترین مسیله برای کاربران در خصوص سپردن اطلاعات خود به ابر، امنیت ذخیره سازی اطلاعاتشان می باشد. امنیت در سرورهای ذخیره سازی مبتنی بر ابر در گرو رمزنگاری مطمین اطلاعات می باشد. در این پایان نامه با توجه به اهمیت حفظ امنیت در محیط ابر، یک چارچوب امنیتی با در نظر گرفتن محرمانگی اطلاعات مبتنی بر الگوریتم رمزنگاری RSA و همچنین استفاده از سیستم اعداد مانده ای جهت کمکردن ضریب نفوذ و بالابردن سرعت اجرا پیشنهاد شده است.
کلیدواژه ها:
رمزنگاري، الگوريتم RSA، سيستم اعداد ماندهاي، محيط رايانش ابري، محرمانگي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/849086/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آل بختیاری، مهسا و نوری مهر، محمدرضا و نعمتی، کورش،1397،یک مکانیزم کارا با استفاده از رمزنگاری RSA و سیستم اعداد مانده ای در راستای بهبود امنیت در محیط ابری،دومین کنفرانس ملی کامپیوتر، فناوری اطلاعات و کاربردهای هوش مصنوعی،اهواز،،،https://civilica.com/doc/849086
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، آل بختیاری، مهسا؛ محمدرضا نوری مهر و کورش نعمتی)
برای بار دوم به بعد: (1397، آل بختیاری؛ نوری مهر و نعمتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- تحلیل کیفیت انتقال حرارت و تاثیر رسوب در تبادل گرهای پوسته و لوله مجهز به بفل های مختلف با ابزار دینامیک سیالات محاسباتی
- مروری بر مفاهیم و کاربردهای هوش مصنوعی، شبکه های عصبی و بررسی لایه های مهم شبکه های عصبی فازی
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.