سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: AIECE01_027
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 249
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله هستی شناس وب معنایی در تجارت الکترونیک
چکیده مقاله:
با گسترش اینترنت و فراگیر شدن آن، بحث چگونگی یافتن اطلاعات در این انباره عظیم مطرح گردید. این امر با پیدایش موتور های جستجو از قبیل Google ،Yahoo،Altavista و ... با قابلیت جستجوی نحوی کلمات تا حدود زیادی مرتفع گردید اما با افزایش تصاعدی حجم اطلاعات در اینترنت،جستجوی نحوی دیگر جوابگوی کاربران اینترنت نمی باشند زیرا اگر در چند سال گذشت با جستوجوی یک مطلب در موتور جستجو یک مطلب در یک موتور جستجو مانند Google با نتایج اندک و قابل بررسی مواجه می شدیم، امروزه با تعداد نتایج بسیار زیاد و گاها نا مرتبط روبرو می شویم لذا تغییر روش کاملا ضروری می نماید. در این مقاله ابتدا به شرح مختصری از مشکلاتی که باعث رویکرد به وب معنایی است پرداخته و مفهوم وب معنایی را مختصرا بررسی می کنیم این مبحث را در بعد هستی شناسی وب معنایی به معنی طبقه بندی نام ها و ارتباط بین آنها و زبان های هستی شناسی RDF و OWL ادامه داده و در نهایت به خدمات وب معنایی اشاره می ناییم.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا AIECE01_027 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/848302/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میرکانی، محسن،1397،هستی شناس وب معنایی در تجارت الکترونیک،همایش ملی ابتکار نوین و کاربردی در مهندسی برق و کامپیوتر با رویکرد دانش بنیان،نایین،https://civilica.com/doc/848302
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، میرکانی، محسن؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، میرکانی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تشخیص روبات های وب بر مبنای شبکه عصبی GMDH و الگوریتم بهینه سازی توده ذرات
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
- نقش وب معنایی در تجارت الکترونیک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر موبایل اپلیکیشنها بر پایداری کسب وکارهای SME در طول COVID-۱۹
- شارژ هوشمند خودروهای برقی با در نظر گرفتن جایابی بهینه ایستگاه های شارژ در شبکه توزیع
- Improvement Image Summarization using Image Processing and PSO Algorithm.
- بررسی امنیت اینترنت اشیا
- تشخیص بیماری کرونا با استفاده از هوش مصنوعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.