سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_1981
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 301
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله روش تحقیق روایتی در پژوهش های شهرسازی
چکیده مقاله:
با توجه به پیشرفت روز افزون علوم،روشهای پیشرفت آن نیز پیشرفت می کنند.همانطور که علم باعث پیشرفت بشریت می شود،پیشرفت روشهای علمی پدیده آورنده علوم نیز باعث پیشرفت علم می گردند. هر تحقیقی به منظور حل مشکلات و مسایل گوناگون و پاسخگویی به سوالات محقق در می آید. تحقق این امر مستلزم داشتن طرح ونقشه ای است که تمامی مسیر پژوهش را ازابتدا تا انتها روشن سازد. محقق با در دست داشتن این نقشه میبایست به درستی بداند که از چه راهی وبا چه امکانات و وسایلی به هدف برسد. بدین منظور در این نوشتار با ماهیتی کیفی از روش تحقیق کاربردی عملی و شیوه تحقیق و مرور متون و اسناد کتابخانه های بهره برده و با تکیه بر مبانی نظری موضوع، به تحلیل پرداخته شده است. روند نگارش این مقاله به گونه ای است که ابتدا با توضیح و تبین روایت ازمنظر و دیدگاه های متفاوت به توضیح و معرفی کلمه ، ویژگیها و اجزای روایت ها ، تحلیل ساختاری ، موارد استفاده ، انواع طرح های روایی ، ابزارهای گردآوری داده ها ، ویژگی های کلیدی طرح های روایی پرداخته و با نقد و ارزیابی روش شناختی مورد بررسی قرار گیرد . در ادامه نیز با با ارایه توضیحاتی در مورد به کارگیری روش تحقیق روایتی در ارزیابی هویت مکان (بررسی مورد ی: شهر جد ید فولادشهر) نوعی از استفاده روش در شهرسازی بیان شده است . نتیجه گیری و جمع بندی به نقد و بیان نقطه نظرات در مورد این روش تحقیق خواهد پرداخت .
کلیدواژه ها:
روش تحقيق ، روايت ، طرح روايي ، شهرسازي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/847847/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:یاوری، اسما و سعیدی رضوانی، نوید و تکاور، برزو،1397،روش تحقیق روایتی در پژوهش های شهرسازی،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/847847
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، یاوری، اسما؛ نوید سعیدی رضوانی و برزو تکاور)
برای بار دوم به بعد: (1397، یاوری؛ سعیدی رضوانی و تکاور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی شیوه های فضاسازی در معماری تادائن آندو (با تمرکز بر نحوه پیوند بین معماری گذشته و حال ژاپن)
- تاثیر اندیشه شیخ اشراق درنوروسکوت درمعماری
- بهینه سازی زاویهی سایبان پنجره از نظر نور و حرارت در ساختمانهای مسکونی اقلیم معتدل و مرطوب
- بیوفیلیک ، اهداف و فواید آن در طراحى محیط زیست
- معیارهای ارزشیابی فضای بر اساس دیدگاه تطبیقی معماران معاصر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.