سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_1547
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 229
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی ریسک در پروژه عای عمرانی با روش jsa و تلفیق مدیریت ریسک و مدیریت ایمنی بهداشت hse
چکیده مقاله:
در دنیای پیشرفته امروز که همه امور متکی به تکنولوژی پیشرفته، پیچیده و پر مخاطره می باشد، همواره بیم آن می رود که بر اثر حوادث و وقایع دردنیا ناشی از کار خسارت های جبران ناپذیری به بار آید. که جلوگیری از این حوادث قسمتی از منابع مالی و انساسی پروژه را که عوامل تولید محصول هستند را حفظ می کند.کارگاه های ساختمان سازی شامل فعالیت های گوناگونی منجمله: فرآیندها، عملیات ها، و مواردی است که در پاره ای مواقع سبب قرار گرفتن در معرض خطر سلامتی و ایمنی قرار می گیرند. صنعت ساختمان سازی یا به کارگیربخش زیادی از نیروی کار کشور سهم بسزایی در سلامت و بهداشت نیروی کار خود دارد.همچنین سوق دادن این بخش به رعایت معیارهای زیست محیطی پایدار نیازمند به کارگیری مدیریتی جامع و کارآمد می باشد. همچنین گسترش و توسعه علم ضوابط و معیارهای ایمنی و بهداشت و به طبع آن بحران های محیط زیست در امر ساختمان سازی لزوم اجرای مدیریتی جامع با روش های نوین را طلب می کند. در این مقاله سعی می شود با روش مدیریت صحیح، خطرات ناشی از عوامل بالفعل زیان آوری همچون: مواد شیمیایی ،گرد و خاک، سروصدا، گرما و سرما، تشعشعات و غیره که می توانند سلامت فردی افراد را تحت تاثیر قرار دهند و همچنین منجر به اثرات کوتاه مدت ) حاد ( یا بلند مدت) مزمن ( در سلامتی می شوند را کنترل کنیم. همچنین سعی داریم در محیط های کاری سایت های عمرانی حضور یافته و خطرات موجود در ارتباط با مدیریت ایمنی ،بهداشت وHSE را شناسایی و با مدیرت ریسک صحیح و کارا بر روی عوامل مختلف درگیر در پروژه ها، تا حد امکان با اقدامات نظارتی و کنترلی به نتیجه ی کاربردی در زمینه ی مدیریت و سلامت کاری دست یابیم.
کلیدواژه ها:
ايمني در كار، ايمني در صنعت ساخت، شناسايي ريسك ها و خطرات، سلامت شغلي، تلفيق مديريت ايمني و مديريت ريسك
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/847417/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عندلیب، زهرا و لک، محمد،1397،ارزیابی ریسک در پروژه عای عمرانی با روش jsa و تلفیق مدیریت ریسک و مدیریت ایمنی بهداشت hse،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/847417
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، عندلیب، زهرا؛ محمد لک)
برای بار دوم به بعد: (1397، عندلیب؛ لک)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدیریت تنش خشکی برای کاهش اثرات آن بر تولید محصولات زراعی
- راهنمای نصب و اجرای مدل SWAP
- مدلسازی و کنترل فازی یک ربات متحرک چرخدار
- تحلیل تغییر اقلیم بر بارش و دما در دهه های آینده با استفاده از خروجیمدل اقلیمی HDCM3 ، مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک آمل
- طرح توجیهی دهکده توریستی - تفریحی امیران ائلمان ارومیه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.