سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_0569
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 82
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدیریت معماری منظر شهری در راستای توسعه پایدار در بافت های فرسوده (نمونه موردی محله کلپا همدان)
چکیده مقاله:
گسترش شهر و شهرنشینی و افزایش تدریجی تعداد شهرهای بزرگ در ایران ازیک طرف و رشد شهرها، تمرکز و تجمع جمعیت از طرف دیگر افزایش بارگذاری های محیطی و اقتصادی بر بستر شهرها را موجب شده است. متاسفانه به دلیل رشد لجام گسیخته شهرنشینی در ایران هیچ کدام از فضاهای شهری نتوانسته مسایل و مشکلات موجود در فضای خود را حل نماید ازاین رو در زمان بحران تدابیر لازم اتخاذ نشده و شهر سیر قهقرایی خود را به سرعت طی خواهد کرد. یکی از این مشکلات بافت های فرسوده شهری می باشد که در زمان بحران ها به ویژه بحران های طبیعی توانایی تطبیق با دگرگونی ناگهانی سیستم را نداشته و علاوه بر مشکلات در خود بافت کل سیستم شهری را مختل می نماید. شهر همدان نیز از این قاعده مستثنا نیست.. بازآفرینی شهری به عنوان برنامه ای جامع درصدد احیای مجدد بافت های نابسامان و از رونق افتاده شهرها و به دنبال مشارکت دادن شهروندان و ایجاد شرایطی مطلوب در محلات سنتی هست محرکه ای توسعه یکی از رویکردهای نوین بازآفرینی شهری خواستار جذب مشارکت حداکثری جامعه محلی در برنامه ریزی طراحی و اجرای پروژه ها شهری می باشد و می تواند ابزاری مناسب در راستای بازآفرینی محلات تلقی گردد .در پژوهش حاضر سعی شده است با استفاده از روش تحلیلی - توصیفی با بررسی منابع و اسناد پیرامون بافت های فرسوده به تحلیل اطلاعات دست یافته در محله کلپای شهر همدان بپردازیم.
کلیدواژه ها:
مديريت معماري، منظر شهري، بافت هاي فرسوده، توسعه پايدار، محله كلپا
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/846450/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ترکاشوند، مریم،1397،مدیریت معماری منظر شهری در راستای توسعه پایدار در بافت های فرسوده (نمونه موردی محله کلپا همدان)،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/846450
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، ترکاشوند، مریم؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، ترکاشوند؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- چگونگی الگوپذیری و نیروهای سازماندهی مجموعه های مسکونی در بافت محله ی کلپا همدان
- معاصرسازی محلات قدیمی محدوده مرکزی شهرها با رویکرد توسعه محلات سنتی (TND)نمونه موردی: محله گلپا همدان
- محله در شهر ایرانی اسلامی و کارکردهای آن)نمونه موردی محله کلپا در همدان)
- مدیریت پایداری پروژه
- سنجش رضایتمندی از سکونت در محلات سنتی نمونه مطالعاتی: محله کلپا همدان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.