سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: CAECONF01_410
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 219
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله چگونگی الگوپذیری و نیروهای سازماندهی مجموعه های مسکونی در بافت محله ی کلپا همدان
چکیده مقاله:
الگوها برداشتی تجریدی هستند ازمفاهیم و ادراکات مشترک انسان ها ساکن درفضا و محیط کالبدی که به کمک نمادها نشانه ها نیازها وهنجارها تجلی ظاهری می یابند این الگوها توده هایمنفدی به نام مجموعه های مسکونی را که بی هیچ پیوندی با بافت کالبدی موجود و بی هیچ گفتگویی با پیرامون متشکل ازواحدهای یکنواخت تکرار و همسان که باعث خدشه درداستان پیوستگی محله شده را قابل درک کرده و فضای یمدرک ملموس ورها شده ازاین همه تکرار و همسانی را ایجادمیکند بنابراین بدون نوشتن تصویری روشن ازآن مفاهیم وادراکات داشتن الگویی ازهنجارها و رفتارها ممکن نمی باشد محله ی کلپا موضوع مورد مطالعه محله ای است که هنوز داستان پیوستگی درون آن خوانده میشود و بیم آن میرود که مورد گسستگی های ناشی ازساخت و سازهای منفعت طلبانه سود جویان قرارگیرد اگر دردخل و تصرف های جدید محله مجموعه های مسکونی پیوند خورده با بافت کالبدی موجود بوجود آیند متشکل ازواحدهای مسکونی باشناسه هایی مختص به خود که برامده ازشیوه های زیستن متفاوت ساکنین آنهاست ترکیبی ازتوده و فضا دریافت محله به وجود می آورند که تاثیری مستقیم برساکنان یا عابران داشته و ساکن یاعابرخود جزئی ازفضای اهنگین که محصول این ترکیب است می گردد ضرورت شناخت نیروهای سازماندهنده ی مجموعه های مسکونی درون بافت ازسویی شناخت ویژگیهای فرهنگی بومی و تاریخی بافت محله از دیگر سو میتواند ما را به ساخت الگوهای ذهنی رهنمون شود این امر تعریف دستورزبان و واژگان نظام پیوند مجموعه ها و بافت محله را هموار ساخته و کاربست آنها را برای عینیت بخشیدن به الگوهای ذهنی میسر می سازد
کلیدواژه ها:
الگو ، الگوپذیری ، نیروهای سازماندهنده ، مجموعه های مسکونی ، محله کلپا
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/389934/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسمعیلی، لیلی،1394،چگونگی الگوپذیری و نیروهای سازماندهی مجموعه های مسکونی در بافت محله ی کلپا همدان، کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین در مهندسی عمران، معماری، محیط زیست و مدیریت شهری ،تهران،،،https://civilica.com/doc/389934
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، اسمعیلی، لیلی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1394، اسمعیلی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بازآفرینی محرک توسعه باتاکید برابعاداجتماعی نمونه موردی محله کلپا همدان
- بررسی عوامل موثر در ایجاد و افزایش حس تعلق به مکان در محله کلپا شهر همدان
- بررسی عوامل تاثیر گذار در نشاط شهری در محله های قدیمی همدان (نمونه موردی: محلات حاجی،کبابیان،قاشق تراشان،کلپا وجولان)
- معاصرسازی محلات قدیمی محدوده مرکزی شهرها با رویکرد توسعه محلات سنتی (TND)نمونه موردی: محله گلپا همدان
- محله در شهر ایرانی اسلامی و کارکردهای آن)نمونه موردی محله کلپا در همدان)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
- مطالعه تطبیقی برنامه ریزی منابع آب با استفاده از مدل های شبیه سازی weap و Vensim (مطالعه موردی :سد مخزنی تنگ سرخ در حوزه رودخانه بشار)
- طراحی محیط همه شمول فاز شمالی بوستان نهج ابلاغه واقع در منطقه 2 تهران با رویکرد ارتقاء سرزندگی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.