سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: MHCONF03_084
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 126
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی روش های بیومتریک جهت افزایش امنیت در معاملات بانکی
چکیده مقاله:
با گسترش فضای تبادلات و کاربردی اینترنت در بانکداری بر خظ و سیستم های پرداخت الکترونیکی که بیشتر آنها از مکانیزم امنیتی نام کاربری و رمز عبور استفاده می کنند، خظرات امنیتی نیز افزایش یافته است. حفاظت امنیتی در تبادلات بانکی از چالش های بانکداری به شمار میرود. برای رفع مشکل میتوان از داده های بیومتریک به صورت آنی در معاملات استفاده نمود. با وجود آنکه بسط و گسترش هر تکنولوژی، باعث افزایش سرعت، مدیریت زمان و مزایای دیگر است، معایبی نیز در راه دارد. ستفاده از تکنولوژی بانکداری بر خط، قدرت نفوذ هکرها را به همراه داشته است. چالش امنیتی اهراز هویت کاربران کار دشواری شده است. برای رفع این خطرات، میتوان در طول معامله تایید هویت بیومترک را انجام داد. سیستمهای بیومتریک ارزان، کاربردی و به سهولت قابل نصب هستند. به طور کلی نتایج حاصل از بررسی منابع و تحقیقات انجام شده حاکی از لزوم استفاده از سیستم های امنییتی با دقت بالا از جمله سیستمهای بیومتریک هستند. گرچه تا حدودی استفاه از این سیستمها رایج گشته است. ولی همچنان تحقیقات به دنبال افزایش دقت این سیستمها هستند.
کلیدواژه ها:
بيومتريك، امنيت، بانك
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/845845/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پورشکار، نرگس و اسلامی امیرآبادی، فریبا،1397،بررسی روش های بیومتریک جهت افزایش امنیت در معاملات بانکی،همایش بین المللی سالانه افق های نوین در مهندسی برق،کامپیوتر و مکانیک،تهران،،،https://civilica.com/doc/845845
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، پورشکار، نرگس؛ فریبا اسلامی امیرآبادی)
برای بار دوم به بعد: (1397، پورشکار؛ اسلامی امیرآبادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر هوش سازمانی بر بهره وری سازمانی
- جایگزینی جریان AB مبدل حرارتی سه جریانه Demethanizer Reboiler پالایشگاه گاز ایلام با مبدل حرارتی پوسته لوله ای و استفاده از بهبود دهنده های انتقال حرارت
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
- بررسی روند تکنولوژی های گیربکس های اتوماتیک در جهان و انتخاب مناسب ترین گیربکس برای توسعه در ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.