سال انتشار: 1397
محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی مدیریت منابع آب ایران
کد COI مقاله: WRM07_115
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 140
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی پتانسیل تغذیه مصنوعی منابع آب زیرزمینی با استفاده از RS و GIS
چکیده مقاله:
در مناطق خشک و نیمه خشک که با مشکل کمبود آب مواجه هستند، استفاده از سیلاب یکی از راه حل های مناسب برای جلوگیری از تخریب اراضی کشاورزی، مرتعی و تغذیه سفره آب های زیرزمینی می باشد. کاربردسنجش از دور (RS) و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) می تواند کمک موثری در شناخت عرصه های مناسب برای پخش سیلاب نماید. در این پژوهش با استفاده از، سنجش از دور و تکنولوژی سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) نقاط مناسب جهت تغذیه آب زیرزمینی در محدوده حوزه آبخیز باغک سرنی واقع در شهرستان میناب در استان هرمزگان مورد ارزیابی قرار گرفت، بدین منظور لایه های اطلاعاتی مختلف از جمله: ارتفاع، شیب، زمین شناسی، نفوذپذیری، گسل، پوشش، و عوامل هیدرولوژیکی و هیدرولوژی حوضه تهیه و در نهایت با اعمال روش همپوشانی بر روی لایه ها، نقشه پتانسیل، مناطق مناسب جهت تغذیه آب زیر زمینی تهیه شد. نتایج بدست آمده حاکی از آن است که استفاده از سنجش از دور (RS) و سیستم های اطلاعات جغرافیایی می تواند ابزار کار آمدی برای مکان یابی محل های مناسب تغذیه مصنوعی آب های زیرزمینی باشد.
کلیدواژه ها:
سنجش از دور، سيستم اطلاعات جغرافيايي، تغذيه مصنوعي، باغك سرني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/845486/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غلام دخت بندری، مهدی و رضایی، پیمان و غلام دخت بندری، زهرا،1397،بررسی پتانسیل تغذیه مصنوعی منابع آب زیرزمینی با استفاده از RS و GIS،هفتمین کنفرانس ملی مدیریت منابع آب ایران،یزد،،،https://civilica.com/doc/845486
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، غلام دخت بندری، مهدی؛ پیمان رضایی و زهرا غلام دخت بندری)
برای بار دوم به بعد: (1397، غلام دخت بندری؛ رضایی و غلام دخت بندری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طبقه بندی تصاویر ترموگرافی برای تشخیص سرطان سینه بر اساس استخراج ویژگی ها، الگوهای محلی باینری و کاربرد شبکه های عصبی، ماشین بردار پشتیبان و نزدیکترین همسایگی
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
- معماری سرویس گرا وتأثیرات آن بر کسب وکاروبهره وری سازمان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تأثیر شهرنشینی بر تغییر پهنه سیلاب در مسیل های شهری (مطالعه موردی: مسیل زركش مشهد)
- The Application of statistical techniques to study the interaction between surface water and groundwater resources in karstic zones
- ارزیابی تاثیر کشت حفاظتی بر میزان انباشت اب باران در خاک و عملکرد گندم دیم در استان زنجان
- تاثیر تغییر اقلیم در روند خشک بر توان آبی استان گیلان موردی (شهرستان لاهیجان)
- تاثیر بارندگی بر عملکرد تولید محصولات زراعی دیم در شهرستان های بناب، مراغه و عجب شیر
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.