سال انتشار: 1397
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی نقش مدیریت در چشم انداز ۱۴۰۴
کد COI مقاله: NMCH02_015
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 101
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله خصوصیات یک مدیر اسلامی از منظر قرآن، نهج البلاغه و احادیث
چکیده مقاله:
مدیریت رابطه مستقیمی با فرهنگ دارد، مدیرت اسلامی که براساس فرهنگ اسلامی شکل گرفته با مدیریت های لیبرال و کمونیستی تفاوت دارد. مبنای اصول مدیریتی اسلام برگرفته از قرآن و سیره معصومین است، مشکلاتی که در حوزه مدیریتی کشورهای اسلامی وجود دارد به دلیل دوری از آموزه های دینی و فرهنگ اسلامی و تقلید از سبک مدیریت غربی ها است. از آنجا که هدف مدیریت اسلامی هدایت و رشد انسان ها است، مدیر اسلامی به فراخور افراد، پیوسته دربی آن است که همگام با پیشرفت مادی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی جامعه، به رشد و تعالی معنوی معنوی افراد نیز بیندیشد. انتخاب مدیران و کارگزاران اصلح در تمامی سازمان ها و بخش ها دارای اهمیت بسیار است. به منظور انتخاب اصلح، باید معیارهایی وجود داشته تا مدیران و کارگزاران با آن معیارها سنجیده و ارزیابی شوند. این تحقیق به تشریح و تبیین مفهوم مدیریت اسلامی و بررسی برخی از مصادیق و ویزگی های یک مدیر اسلامی می پردازد. در این مقاله سعی شده با استفاده از آیات قرآن کریم و سیره نبی اکرم اسلام (ص) و ایمه بزرگوار (ع) و احادیث و روایات، بیانات حضرت امام خمینی (ره) مقام معظم رهبری (مدظله العالی) صفات و خصوصیاتی که یک مدیر داشته باشد و روش هایی که باید اعمال کند تا بتواند جامعه را اداره کند، تبیین و تحلیل شود.
کلیدواژه ها:
مدير، مديريت اسلامي، قرآن، نهج ابلاغه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/844938/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مردانی شهربابک، محمد و بیات، مسعود،1397،خصوصیات یک مدیر اسلامی از منظر قرآن، نهج البلاغه و احادیث،دومین کنفرانس ملی نقش مدیریت در چشم انداز ۱۴۰۴،رشت،،،https://civilica.com/doc/844938
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، مردانی شهربابک، محمد؛ مسعود بیات)
برای بار دوم به بعد: (1397، مردانی شهربابک؛ بیات)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شناخت حکومت ها از منظر عدالت اجتماعی در دیدگاه حضرت علی (ع) و نهج البلاغه
- شیوه های تربیتی آسیب زا در خانواده از دیدگاه نهج البلاغه
- بررسی مولفه های حقوق شهروندی در عهدنامه مالک اشتر و تاثیر آن بر نظم اجتماعی
- جایگاه اعتدال و نقش آن در تکامل انسان از منظر امام على علیه السلام در نهج البلاغه
- شناسایی و اولویت بندی راهکارهای تقویت انضباط اجتماعی در کارکنان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- عوامل کالبدی تاثیر گذار در بازار مسکن شهری (مطالعه موردی: مناطق یک و دوازده شهرداری مشهد)
- بررسی پیامدهای حذف صفر از واحد پول ملی
- ارزیابی کار آیی صنعت گردشگری کشورهای منتخب قاره اروپا با بهره گیری از روش تحلیل پوششی داده ها (DEA)
- Investigating the impact of intellectual capital on business performance with emphasis On the role of entrepreneurial orientation in SMEs
- انتخاب بهترین محصول برای تجارت بر اساس مفاهیم ریسک و بازده ، قیمت به سود و آربیتراژ در مدیریت سرمایه گذاری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.