سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اخلاق حرفه ای در آموزش

سال انتشار: 1396
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 641

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

PCES01_032

تاریخ نمایه سازی: 10 اردیبهشت 1398

چکیده مقاله اخلاق حرفه ای در آموزش

ارتقای مداوم کیفیت علم، دانشگاه آموزش عالی، مستلزم توسعه درونزای فرهنگ ارزشیابی است که به نوبه خود نیازمند روحیات رفتارهای خودارزیابی خودتنظیمی التزام درونی به کیفیت در میان یاران ذینفعان آموزش عالی است. آموزش پرورش زمینه سازرشد فکری، اخلاقی، فرهنگی تربیتی انسان های یک جامعه پویا است. معلم با توجه به نفوذ معنوی نقش الگویی خود در بین دانش آموزان، به عنوان رکن اصلی در پیشبرد این هدف محسوب می شود اخلاق در نظام آموزشی پژوهشی شاخه ای از اخلاق حرفه ای است با مسایل بنیادین انسانی ارتباط دارد در فطرت آدمی رخ مینماید. پایبندی به اخلاق، وجه ممیزه حیات انسانی است هدف غایی دین اسلام نیز تکمیل مکارم اخلاقی است. پذیرفتن هر نقشی مسیوولیتهایی به دنبال دارد ایفای این مسیوولیتها مستلزم رعایت جنبه های اخلاقی بسیاری است.

کلیدواژه های اخلاق حرفه ای در آموزش:

نویسندگان مقاله اخلاق حرفه ای در آموزش

فاطمه کاظمی

دانشجوگروه مدیریت برنامه ریزی آموزشی درسی دانشگاه شیراز

جعفر جهانی

استادیارگروه مدیریت برنامه ریزی آموزشی درسی دانشگاه شیراز

مقاله فارسی "اخلاق حرفه ای در آموزش" توسط فاطمه کاظمی، دانشجوگروه مدیریت برنامه ریزی آموزشی درسی دانشگاه شیراز؛ جعفر جهانی، استادیارگروه مدیریت برنامه ریزی آموزشی درسی دانشگاه شیراز نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی آسیب شناسی نظام آموزشی کشور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اخلاق حرفه ای، معلمی، تدریس، تربیت اخلاقی هستند. این مقاله در تاریخ 10 اردیبهشت 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 641 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ارتقای مداوم کیفیت علم، دانشگاه آموزش عالی، مستلزم توسعه درونزای فرهنگ ارزشیابی است که به نوبه خود نیازمند روحیات رفتارهای خودارزیابی خودتنظیمی التزام درونی به کیفیت در میان یاران ذینفعان آموزش عالی است. آموزش پرورش زمینه سازرشد فکری، اخلاقی، فرهنگی تربیتی انسان های یک جامعه پویا است. معلم با توجه به نفوذ معنوی نقش الگویی خود در بین دانش آموزان، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اخلاق حرفه ای در آموزش با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.