طراحی و ساخت نمونه کامپوزیتی تیتانیوم-پلی لاکتیک اسید و استیل-پلی لاکتیک اسید به کمک روش پرینت سه بعدی FDM و مشخصه یابی استحکام فشاری
محل انتشار: دومین رویداد جامع ساخت افزایشی ایران
سال انتشار: 1397
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 525
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
BUILDUP02_021
تاریخ نمایه سازی: 3 اردیبهشت 1398
چکیده مقاله:
امروزه یکی از روش های مرسوم برای درمان صدمات استخوانی استفاده کردن از پیوندهای استخوانی است. این پیوندها می بایست در عین حال که ساختاری متخلخل را تامین می کنند از استحکام بالایی نیز برخوردار باشند. همچنین برخوردار بودن از خواص مکانیکی نزدیک به استخوان پارامتر مهم دیگری است که باید در ساخت آنها لحاظ شود. از استیل و تیتانیوم به دلیل خواص مکانیکی مناسب زیست سازگاری و مقاومت در برابر خوردگی به عنوان یکی از پرطرفدارترین مواد مورد استفاده در ساخت این پیوندها می باشند. در این مقاله در مرحله اول امکان ستجی ساخت پیوندهای استخوانی به کمک یکی از ارزان ترین روش های ساخت افزایشی مورد آزمایش واقع و با موفقیت روبرو شد. استحکام فشاری و مدول یانگ نمونه های استیل در قیاس با تیتانیوم Mpa10 بیشتر بود. همچنین مشخص شد که خواص مکانیکی لازم برای انطباق با خواص استخوان را تامین می کند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
آلان غلام ویسی
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نبی اله ابوالفتحی
هییت علمی(استادیار)، دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
مهران صولتی
هییت علمی(دانشیار)، دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر