سال انتشار: 1389
محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس ژئوفیزیک
کد COI مقاله: GCI14_153
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,246
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی روند تغیرات کمی و کیفی جریان ژئوستروفیک در خلیج فارس
چکیده مقاله:
در این مقاله نحوه محاسبه سرعت جریان ژئوستروفیک در خلیج فارس مورد بررسی قرار می گیرد. برای این منظور از اندازه گیری های گروه ROPMI در سال 2001 استفاده می گردد. در این تحقیق تعداد20 ایستگاه که در نقاط مختلف خلیج فارس بر روی ده ترانسکت قرار دارند، در نظر گرفته می شود. اطلاعات حاصل از تحلیل داده ها نشان داد که مدل دو لایه مناسبترین مدل برای بررسی جریان ژئوستروفیک در خلیج فارس است. شیب مرز دو لایه در درون خلیج فارس در امتداد شمال- جنوب و به سمت سواحل ایران بوده و با نزدیک شدن به تنگه هرمز جهت شیب تغییر می کند. بنابراین تعادل ژئوستروفیک در راستای شمال- جنوب برقرار است. نتایج حاصل از اندازه گیریهای به عمل آمده و مقایسه آن با نتایج مدلهای ریاضی برای خلیج فارس، تطابق نسبتا مناسبی را نشان داد. براساس نتایج ارائه شده در این تحقیق، سرعت جریانهای ژئوستروفیک در فصل تابستان به طور میانگین می باشد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/83360/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ترابی آزاد، مسعود و ثابت عهد جهرمی، عبدالرضا و رئیسی کمیز، امین،1389،بررسی روند تغیرات کمی و کیفی جریان ژئوستروفیک در خلیج فارس،چهاردهمین کنفرانس ژئوفیزیک ،تهران،،،https://civilica.com/doc/83360
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، ترابی آزاد، مسعود؛ عبدالرضا ثابت عهد جهرمی و امین رئیسی کمیز)
برای بار دوم به بعد: (1389، ترابی آزاد؛ ثابت عهد جهرمی و رئیسی کمیز)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مطالعه تغییرات گرانی به عنوان یک پیش نشانگر زلزله
- شبیه سازی عددی انتقال حرارت در میکرو هیت سینک و بررسی پارامتر های هندسی آن بر انتقال حرارت
- مدلسازی تونل با روش حفاری NATM در خاک رسی با استفاده از مقایسه مدل رفتاری کم کلی و موهر کلمب
- مناسب ترین رویکرد نوآوری در اینترنت اشیاء
- بررسی آزمایشگاهی تثبیت خاک های ریزدانه به کمک ریزش محلول هایپلیمری جهت کنترل ریزگردها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش SDI در برنامه ریزی در جهت افزایش تاب آوری در شهرهای دارای بافت تاریخی ایران
- محاسبه میرایی سازه های تاریخی به روش تجربی (مطالعه موردی مسجد فخرالدوله تهران)
- مبانی تدوین طرح جامع مدیریت کاهش خطرپذیری برای میراث فرهنگی با تاکید بر زلزله بر اساس تجربیات کشور ژاپن-مطالعه موردی بازار قیصریه لار
- تبریز پس از زلزله سال 1193 ه.ق
- بازار تاریخی کاشان، آسیب شناسی ، ارزیابی ایمنی لرزه ای و پیشنهاد روش بهسازی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.