سال انتشار: 1386
محل انتشار: دوفصلنامه دانش سیاسی، دوره: 3، شماره: 5
کد COI مقاله: JR_POKN-3-5_001
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 134
فایل این مقاله در 34 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 34 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله عدالت از دیدگاه امام علی (ع)
چکیده مقاله:
یکی از پرسش های پایدار و در عین حال پیچیده در تاریخ فکر سیاسی بشر، پرسش عدالت است به نحوی که همه اندیشمندان سیاسی در باب آن بحث کرده اند. اما اینکه عدالت یا امر عادلانه چیست و یا به چه نوع تصمیمی، تصمیم عادلانه اطلاق می شود، همواره با پاسخ های متفاوتی همراه شده است. در عین حال، عدالت به عنوان مقوله ای فراتاریخی، مسیله پایای ادیان الهی و به ویژه اندیشه اسلامی نیز است در اندیشه اسلامی عدالت به خودی خود از چنان اهمیتی برخوردار است که در قرآن کریم و نیز در سنت در باب آن بحث های فراوانی وارد شده و به دنبال آن به عنوان یکی از پرمناقشه ترین مفاهیم دینی همواره مورد واکاوی اندیشمندان مسلمان، اعم از فیلسوف و متکلم و فقیه، بوده است. در مقاله حاضر مقوله عدالت از دیدگاه امیرالمومنین امام علی (ع) بررسی می شود، به ویژه اینکه ایشان، تنها امام معصومی است که در طول تاریخ اسلام در راس قدرت سیاسی قرار گرفته و جامعه اسلامی را با همه حوادث سیاسی پیچیده و شکاف های گسترده آن رهبری کرده است.
کلیدواژه ها:
امام علي (ع) ، عدالت ، تقوا، حكمت، انصاف، نفي تبعيض
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/832840/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:درخشه، جلال،1386،عدالت از دیدگاه امام علی (ع)،،،،،https://civilica.com/doc/832840
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، درخشه، جلال؛ )
برای بار دوم به بعد: (1386، درخشه؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه حضور سیاسی و اجتماعی زنان در دو دهه آخر منجر به پیروزی انقلاب اسلامی ایران (سال 1340 تا 1360)
- بررسی تأثیر تحریم های اقتصادی بر حق سلامت، حق آموزش و سطح اشتغال از منظر دانشجویان (مورد مطالعه: دانشجویان رشته علوم سیاسی دانشگاه تهران)
- لیبرالیسم، سیاست خارجی و روابط بین الملل
- بررسی مفهومی جایگاه حقوق بشر در نظریات رئالیسم
- بررسی عوامل اقتصادی - اجتماعی مؤثر بر میزان مشاركت سیاسی براساس الگوهای ایرانی اسلامی شهروندان شهر تهران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.