تحلیل و تفسیر داده‌های مقاومت‌ویژه الکتریکی و پلاریزاسیون القایی با استفاده از مدل‌سازی پیشرو جهت تعیین محل دقیق کانی‌زایی‌

سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,409

فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

GCI14_034

تاریخ نمایه سازی: 17 آذر 1388

چکیده مقاله:

مقاومت‌ویژه الکتریکی و پلاریزاسیون القایی دو روشی هستند که در مرحله اکتشافات تفصیلی جهت شناسایی محل‌های کانی‌سازی‌ سولفیدی و فلزی زیرسطحی مورد استفاده قرار می‌گیرند. عملیات اکتشافی به منظور شناسایی مناطق حاوی کانی‌سازی طلای لیستونیتی بر روی مجموعه‌های افیولیتی شرق کشور انجام گرفته و بر اساس نتایج حاصل از بررسی‌های صحرایی، اکتشافات مقدماتی، اکتشافات نیمه تفصیلی، نتایج تجزیه شیمیایی عنصری و مطالعه نمونه‌های کانی سنگین، دوبخش از منطقه هنگران در جنوب بیرجند شامل رخنمون‌های لیستونیتی، به عنوان قسمت‌های آنومال برای انجام عملیات ژئوفیزیکی مشخص شده و روش‌های IP و مقاومت‌ویژه در این مناطق انجام گرفته است. که در این مطالعه، به منظور تعیین محل دقیق کانسار و مشخص کردن نقطه حفاری، داده‌های حاصل از روش‌های IP و مقاومت‌ویژه روی این منطقه توسط نرم‌افزاز Res2DINV مورد مدل‌سازی پیشرو قرار گرفته‌اند و عمق و ابعاد کانی‌زایی نیز در قسمت‌های مختلف تعیین گردیده است.

نویسندگان

حسین شاهی

(کارشناس ارشد مهندسی اکتشاف معدن دانشگاه صنعتی شاهرود)

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :