تعیین عمق سطح گسیختگی توده لغزشی - رسوبی گلدیان رودبار به روش ژئوالکتریک
محل انتشار: سومین همایش ملی فرسایش و رسوب
سال انتشار: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,122
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ESNC03_069
تاریخ نمایه سازی: 16 اسفند 1384
چکیده مقاله:
استفاده از روشهای اکتشافات زیر سطحی ژئوفیزیکی بدلیل سرعت ، سهولت و اقتصادی بودن در بررسیهای زیر سطحی توصیه می گردد. استفاده از این روشها بویژه روش ژئوالکتریک که مبتنی به ویژگیهای مقاومتی مواد و لایه ها است در مکانیزم و شرایط سطوح گسیختگی حرکات توده ای با توجه به عدم امکان استفاده از روشهای گمانه زنی بدلیل ریزشی بودن توده ها بطور خاص مورد توجه می باشد. سابقه این بررسیها در رابطه با شناخت ویژگیهای لغزشها حدودابه یک دهه اخیر می رسد. تعیین ویژگیهای زیر سطحی در مناطق لغزشی جهت برآورد حجم توده رسوبی – لغزشی گسیخته شده، برآورد نیروهای مخرب و مقاوم، بررسی عوامل موثر در ایجاد ناپایداری، آنالیز پایداری و ارائه روش مناسب تثبیت یا مدیریت رانش بسیار ضروری است . از اینروش در تعیین عمق سطح گسیختگی توده لغزشی – رسوبی گلدیان استفاده گردیده است. عمق لغزش در نقاط مختلف مقطع متفاوت و حداکثر به حدود 40 متر می رسد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سیدرضا امام جمعه
عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری
محسن شریعت جعفری
مربی پژوهشی مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری
جعفر غیومیان
استادیار مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :