سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: RMICC05_025
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 380
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل دنباله های انتقال مشتریان در سطوح مختلف ارزشی با استفاده از روش های خوشه بندی مبتنی بر گراف
چکیده مقاله:
بازار رقابتی و پویای کسب و کار به ویژه در صنایعی مانند صنعت مخابرات ، روز به روز در حال تغییر و تحول است. تاثیر عوامل محیطی و روانی-اجتماعی از جمله تبلیغات، ورود یک محصول جدید به بازار، سیاستهای پشتیبانی از مشتری و... موجب میشود که نیازها، ترجیحات و رفتار مشتری در برخی شرایط از ثبات برخوردار نبوده و شرکتها و بنگاه های تجاری در تحلیل و پیش بینی رفتار مشتری با عدم قطعیت مواجه شوند. بنابراین الزم است تا برای درک بهتر نیازها و پیش بینی دقیقتر رفتار مشتری، ماهیت پویای رفتار مشتری در مطالعات CRM لحاظ شود. در این پژوهش، دنباله های انتقال مشتریان تحلیل شده است دنباله انتقال، یک دنباله از مهاجرت های مشتری به بخشهای مختلف در بازه های زمانی متفاوت است که جابه جایی وی بین بخشهای مختلف را در طول زمان نشان میدهد. تمرکز این تحقیق بر تحلیل این دنباله ها بوده است. هدف اصلی این مطالعه، استخراج الگوهای غالب در دنباله های انتقال بوده است. بدین منظور روشی مبتنی بر خوشه بندی دنباله ها ارایه و در داده های واقعی یکی از سرویس دهنده های معتبر خدمات مخابراتی آزمون شد. با استفاده از روش ارایه شده به مجموعه هایی از مشتریان دست پیدا میکنیم که در جابه جایی بین بخشهای مختلف مانند یکدیگر رفتار میکنند. هر یک از مجموعه های به دست آمده بیانگر یک الگوی غالب جابه جایی در سطح کل مشتریان میباشد.در انتها مشتریان بنا به نظر خبرگان به چهار گروه تقسیم شدند که عبارتند از مشتریان طلایی و سودآور، مشتریان با سودآوری متوسط، مشتریان با سودآوری کم و مشتریان رویگردان ،مشتریان با رویگردانی جزیی.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا RMICC05_025 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/808483/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احسانی، مریم و آخوندزاده نوقابی، الهام و صباغان، نیوشا،1397،تحلیل دنباله های انتقال مشتریان در سطوح مختلف ارزشی با استفاده از روش های خوشه بندی مبتنی بر گراف،پنجمین کنفرانس ملی پژوهش های مدیریت و مهندسی صنایع،تهران،https://civilica.com/doc/808483
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، احسانی، مریم؛ الهام آخوندزاده نوقابی و نیوشا صباغان)
برای بار دوم به بعد: (1397، احسانی؛ آخوندزاده نوقابی و صباغان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ساختمان هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیاء
- ارائه ی روشی جهت تجزیه و تحلیل و کلاس بندی احساسات با استفاده از تکنیک های داده کاوی
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- توسعه نمودار کنترل حد آستانه تطبیقی لاسو مبتنی بر نمونه گیری دوگانه برای پایش پراکندگی فرآیندهای با ابعاد بالا
- ارائه مدل ریاضی برای مکانیابی تسهیلات سیار در شرایط عدم قطعیت
- مطالعه بررسی پرورش مهارت های تفکر دانش آموزان در محتوای دروس و رابطه آن با روش تدریس معلم مبتنی بر خلاقیت
- ارائه الگویی جهت مکان یابی بهینه فروشگاه های زنجیره ای (مطالعه موردی فروشگاه های شرکت کفش ملی)
- بهبود ریسک پروژه های نرم افزاری در ابعاد زمان و هزینه با بکارگیری اولویت بندی فعالیتها و تکنیک کوکومو
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.