سال انتشار: 1397
محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی کاربردهای حسابداری و مدیریت
کد COI مقاله: MNGTCONF07_210
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 795
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی شاخصه های مزیت رقابتی با سنجش شاخص های ارزیابی عملکرد در صنایع و پروژه های عمرانی و معدنی ایران
چکیده مقاله:
در حال حاضر، دستیابی به مزیت رقابتی در صنایع گوناگون و شناسایی شاخص های آن، به یکی از مهم ترین تمایلات مدیران در بازارهای رقابتی تبدیل شده است و اگر سازمان ها و شرکت های مشاور و پیمانکار عمرانی و معدنی، بتوانند فعالیت های گوناگون را بهتر از سایر سازمان ها و شرکت ها مدیریت نمایند، آینده اقتصادی مناسبی را خواهند داشت. یکی از چالش های پیشروی اکثر شرکت ها بدون توجه به اندازه، عمر یا نوع صنعت، چگونگی کسب و حفظ مزیت رقابتی است. مزیت رقابتی در روابط بین شرکت ها و محیط کسب و کارشان، مهم ترین بخش مدیریت استراتژیک محسوب می شود که برای عملکرد موفق صنایع و پروژه های عمرانی و معدنی نیز ضروری است. امروزه در برخی از پروژه های عمرانی و معدنی ایران و صنایع مربوطه، هنوز هم مجریان به دلیل بهره گیری از روش های سنتی در اجرا، ساخت، تولید و خدمات، اغلب در برآورده نمودن تقاضای مشتریان در کیفیت، هزینه ها و زمان تحویل، موفق نیستند. از این رو اگر رویکردهای استراتژیک مناسبی از سوی سازمانها و شرکت های فعال در زمینه های طراحی، اجرا و نظارت بکار گرفته نشود، این صنایع به مزیت رقابتی پایدار، دست نخواهند یافت. ساخت و اجرای پروژه های عمرانی و معدنی به روش های سنتی، دارای محدودیت ها و ضعف های گوناگونی چون؛ عدم اعمال نظارت و کنترل کافی، اتلاف انرژی و منابع(نیروی کار، سرمایه، زمان)، و... می باشند. از سوی دیگر مزیت های رقابتی در اجرای صنعتی سازی پروژه های عمرانی و معدنی، باعث شدند تا کلیه ی عناصر در صنایع عمرانی و معدنی با نگرشی مثبت نسبت به استفاده و جایگزینی تکنولوژی و مصالح نوین با نمونه های سنتی، اقدام نمایند و همچنین شرکت هایی که تمایل به خلق ثروت، به طور پیوسته را دارند از مدیریت استراتژیک برای دستیابی به موفقیت در مبادلات رقابتی با سایر رقبایشان، استفاده نمایند. شناسایی و مقایسه شاخص های ارزیابی عملکرد در سنتی و صنعتی سازی پروژه ها و صنایع عمرانی و معدنی ایران، در نهایت مدیران عالی را به سنجش شاخصه های مزیت رقابتی، همچون؛ زمان تحویل، کیفیت، هزینه، مشارکت، و اثرات محیطی در صنایع و پروژه های عمرانی و معدنی، و شناسایی دیگر شاخصه های مزیت رقابتی در صنایع گوناگون، پیشنهاد و ترغیب می نماید.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MNGTCONF07_210 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/807632/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اورنگی، دادبه و غریبی، جلیل و فراتی، حسن و ناطق، تهمینه،1397،شناسایی شاخصه های مزیت رقابتی با سنجش شاخص های ارزیابی عملکرد در صنایع و پروژه های عمرانی و معدنی ایران،هفتمین کنفرانس ملی کاربردهای حسابداری و مدیریت،تهران،https://civilica.com/doc/807632
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، اورنگی، دادبه؛ جلیل غریبی و حسن فراتی و تهمینه ناطق)
برای بار دوم به بعد: (1397، اورنگی؛ غریبی و فراتی و ناطق)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اهمیت هوش تجاری، منابع سازمانی و مدیریت دانش در ارتقا سازمان و ایجاد مزیت رقابتی
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی وریولوژیکی نانو کامپوزیت بر پایه آلیاژ پلی لاکتیک اسید (PLA) وترمو پلاستیک پلی یورتان (TPU)
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- جهانی شدن رسانه
- بررسی تاثیر عدم تقارن اطلاعات و اهرم مالی بر تصمیمات سرمایه گذاری
- بررسی تاثیر قابلیت های فناوری اطلاعات در بهبود عملکرد سازمانی با نقش میانجی چابکی سازمانی(مورد مطالعه: مرکز بهداشت شهرستان همدان)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه اصلاح و دائمی نمودن قانون مدیریت خدمات کشوری» (۶ . فصل چهارم ساختار سازمانی)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح احتساب سنوات خدمت بازنشستگان نیروهای مسلح»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تبدیل وضعیت شاغلان دستگاه های دولتی دارنده گواهینامه قبولی شرکت در آزمون ادواری از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۶»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تعطیلی روز پنجشنبه کلیه مراکز اداری و آموزشی و قضائی در کلیه استان ها و شهرستان ها همانند تهران»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.