سال انتشار: 1386
محل انتشار: دوفصلنامه جستارهای اقتصادی، دوره: 4، شماره: 7
کد COI مقاله: JR_IEE-4-7_001
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 126
فایل این مقاله در 44 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 44 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربردمدل DEA درارزیابی کارایی واحدهای اقتصادی؛مطالعه موردی سرپرستی بانک تجارت
چکیده مقاله:
تحلیل کارآمدی واحدهای اقتصادی همواره از دغدغه های اصلی محافل دانشگاهی و اجرایی بوده است. گزینش مدل مناسب در این رابطه از اهمیت خاصی برخوردار است. یکی از مدلهای مطرح اخیر برای سنجش کارآمدی مدل DEA است که در قالب دو مدل فرعیCCR و BCC استفاده می شود. بررسی کارآمدی و آزمون تجربی این مدلها در واحدهای اقتصادی می تواند پژوهش ارزشمندی محسوب شود. در این مقاله کارآمدی یک واحد اقتصادی در ایران ارزیابی می شود که برای این هدف سرپرستی های بانک تجارت انتخاب شده است. از آنجا که سرپرستی های بانک تجارت نقش مهمی در بازارهای مالی کشور دارند، ارزیابی کارآیی آنها از جایگاه بالایی برخوردار است. افزون بر این با توجه به افزایش رقابت از سوی بانک های خصوصی، این سرپرستی هامی بایست کاراتر ازقبل عمل نمایند فرضیه اصلی این است که وضعیت ستانده ها و نهاده های سرپرستی های بانک تجارت بهینه نیست و با اصلاح ترکیب عوامل کارایی آنها قابل افزایش است دراین تحقیق کارایی 38سرپرستی بانک تجارت درکل کشور بااستفاده ازدومدل CCRوBCC محاسبه ورتبه بندی واحدهای کارا ارایه شده است نتایج نشان میدهد که سرپرستی های مناطق سه و چهاروپنج تهران کاراتر و سرپرستی های قم زنجان آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی ناکارا می باشند میانگین کارایی سه سال به ترتیب 79/7و78و47/2درصد است
کلیدواژه ها:
کارآیی،واحداقتصادی،تحلیل پوششی داده ها،واحدهای مالی ایران وسرپرستی های بانک تجارت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/794222/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دادگر، یداله و نیک نعمت، زهرا،1386،کاربردمدل DEA درارزیابی کارایی واحدهای اقتصادی؛مطالعه موردی سرپرستی بانک تجارت،،،،،https://civilica.com/doc/794222
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، دادگر، یداله؛ زهرا نیک نعمت)
برای بار دوم به بعد: (1386، دادگر؛ نیک نعمت)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر مدل های شایستگی مدیران ستادی دانشگاه های علوم پزشکی با رویکرد اسلامی
- بررسی عوامل تاثیرگذار در مدیریت شهری در جهت دستیابی به توسعه پایدار با به کارگیری رهنمون های اقتصاد مقاومتی
- تأثیر ثبات سیاسی و امنیت اقتصادی بر یکدیگر با بهره گیری از تولید
- بررسی تاثیر سرمایه گذاری آموزشی خانوارها بر بهره وری کل
- واکاوی چالش های آموزش مجازی در فرآیند یاددهی-یادگیری مدارس متوسطه اول شهرستان گناباد
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.