سال انتشار: 1392
محل انتشار:
دوفصلنامه گلجام، دوره: 9، شماره: 23
کد COI مقاله: JR_GOLJAM-9-23_001
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 530
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش هراتی ماهی درهم در جغرافیای فرش ایران
چکیده مقاله:
می توان گفت بخشی از هویت فرهنگی هنری و حتی ملی ما با فرش عجین و مرتبط است. تاریخ فرش ایران، پرافتخار و درخشان بوده است، هنرمندان این رشته تنها با اتکای به گذشته غنی و پر بار این هنر و مسیری که تاکنون پیموده است و با دمیدن روح خلاقانه به آن می توانند آن را همچنان زنده نگهدارند. از این رو یکی از وظایف پژوهشگران و محققان این رشته معرفی گذشته غنی فرش ایران و هویت تاریخی آن است. در این مقاله تلاش شده است تا بر اساس یک مطالعه کتابخانه ای و میدانی ویژگی های تاریخی هنری و نمادشناسی یکی از معروف ترین نقوش فرش ایران یعنی نقش هراتی در حوزه جغرافیای فرش ایران مورد بررسی قرار گیرد و ریشه های تاریخی این نقش معرفی شود و نهایتا به چند سوال زیر پاسخ داده شود. ساختار نقش هراتی چیست منشا نقش هراتی چیست انواع نقش هراتی کدام اند
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_GOLJAM-9-23_001 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/794031/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نفیسی نیا، لیلا و آشوری، محمدتقی،1392،نقش هراتی ماهی درهم در جغرافیای فرش ایران،https://civilica.com/doc/794031
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، نفیسی نیا، لیلا؛ محمدتقی آشوری)
برای بار دوم به بعد: (1392، نفیسی نیا؛ آشوری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی سیر تحول مفاهیم جهانی منشورهای حفاظتی آثار تاریخی در سازگاری با مفهوم توسعه پایدار
- اشیا مفرغی لرستان
- بررسی پیشینه دستگاههای تقطیر گیاهان دارویی وگلهای معطر درایران باستان
- استحصال طلا و نقره در ایران باستان
- بررسی فلز کاری در عصر هخامنشی و اشکانی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.